Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik évszakban legjobb szülni?

Melyik évszakban legjobb szülni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden évszaknak van elönye és hàtrànya,én tavasszal fogok,ez annyiban jo,hogy nyilnak a viràgok,sok a kismadàr,friss levegön lehet majd a babàval sétàlni.

A télinek viszont dupla öröm karàcsony tàjàn,a nyàriak mehetnek vizhez,strandhoz,az öszinek is szép lehet hisz még nem kell nagy kabàt,még élvezheti a sétàkat stb.

Szerintem mindenkinek akkor szép,amikor épp megszületik:)

2008. nov. 21. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden évszaknak van előnye-hátránya.

Én decemberben fogok szülni, és az önző előnyei ennek az, hogy imádom a nyarat, és nyáron még nem volt nagy hasam, lehetett jönni-menni. Mire eljön a következő nyár, már a baba is nagyobbacska lesz, lehet vele is jönni-menni.

Amikor hazamegyünk a kórházból, és az azt követő pár hétben biztos jó hideg lesz, de végül is mindegy, fel lehet öltöztetni a babát, ha megyünk sétálni. Olyan durva telek nem szoktak lenni mostanában. Ha meg véletlenül influenzajárvány közepén születik meg, akkor legfeljebb kibírják a rokonok a látogatást egy darabig, de az nem az én problémám.

Babaszületés mindig jó dolog, mindegy milyen hónapban jön, mindig mindenki örül neki :D :D

2008. nov. 21. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy. Nekem nyaron meg nem volt hasam, igy jol birtam a nyarat. Viszont gondom van a telikabattal :o)

A teli babakat fel lehet oltoztetni a hideg ellen,de ott vannak az influenza jarvanyok. A nyariakat meg talan kicsit megviseli a nagy meleg. Talan a tavasz meg az osz az, ami a legsemlegesebb a baba szempontjabol.

De en ugy gondolom, hogy akarmikor is szul az ember, az ugy jo.

2008. nov. 21. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Én az első babámat nyáron szültem, fele ennyi panaszom nem volt mint ez alatt a terhesség alatt 8dec. 12-re vagyok kiírva). Katasztrófa volt a nyarat várandósan végigcsinálni, kezdve ott, hogy az egész augusztust végigtüsszögtem a pollenallergia miatt, mert ugye gyógyszert sajnos nem vehettem be. :( Mondtam is a férjemnek, hogy a harmadik babát úgy időzítse, hogy ne essen bele az egész nyár a terhességbe! :)
2008. nov. 21. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a nyár elejére esküszöm, több szempontból is.

Télen még nem nagy a pocak, könnyű öltözködni

Mikor már nől a poci igazán, lehet könnyű ruhát húzni

Nem kell a nyarat végigszenvedni nagy pocakkal

A babának is az a legjobb, hogy a test 37 fokából melegbe érkezik, és nem a téli hidegbe

Nem kell túlöltöztetni, elég rá egy bady

Én júni 7-re voltam kiírva, 15-én szültem, és tökéletesnek tartom:-)

2008. nov. 21. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én november 29-re vagyok kiírva. Ennek azért örülök, mert a nyarat nem kellett hatalmas pocakkal végig szenvedni, én amúgy sem szeretem a kánikulát. Mire nyár lesz, simán tudom mindenhová magammal vinni a törpit, strandra is, mert elég nagy lesz hozzá. Szeretem a telet, és mivel most fog születni a babám, így még jobban fogom szeretni. Nem félek, hogy nem tudunk menni sétálni, a barátnőm januárban szült és két hét múlva vitte a babáját sétálni, és még csak egy kis náthája sem volt soha. Minden évszaknak megvan a maga szépsége, és szerintem nincs rossz idő a szüléshez.
2008. nov. 21. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Én mindkét fiamat májusban szültem,és ez így tökéletes volt.Pár barátunk meglepődve látta idén nyáron,h gyarapodott a család...tavaly még együtt buliztunk,ősszel még nem látszott,mire megint taliztunk már megvolt a baba.A 3.is remélem így fog jönni
2008. nov. 21. 21:11
 8/10 anonim válasza:
Szerintem ősszel,vagy tél elején,mert így nyárra már nyerheted a régi szép alakodat.
2008. nov. 22. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
én mindenáron nyáron szerettem volna szülni. amikor kiderül, h babát várok, nagyon elkeseredtem a decemberi szülés miatt. most már azt mondom, sohasem szeretnék nyáron szülni. nagyon be vannak dagadva a lábaim, olyanok mint egy elefántnak. elég nehezen viselném ha nyáron hosszú nadrágban kéne flangálnom. már nagyon szépen látszódott a pocak nyáron is, amire büszke voltam. a ruházkodás nehezebb talán egy kicsit. leginkább a cipőfelvétellel van gondom. de úgy gondolom legalább nyárra valamennyire visszanyerem az alakomat. ami nem lenne egy hátrány, így +22kg-val.
2008. nov. 22. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Junius elején érdemes szülni! :D Személyes tapasztalat, hogy én nyár közepén születtem, és ilyenkor minden barátom nyaral és mindenki elfeledkezik rólam. Télen se jó születni, mert ha bulit akarnék, az útviszonyok akadályoznák. Az év többi részében meg mindenki tanul, vagy az idő nem jó. Tehát juni eleje a nyerő.
2010. febr. 21. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!