Melyik évszakban legjobb szülni?
Szerintem minden évszaknak van elönye és hàtrànya,én tavasszal fogok,ez annyiban jo,hogy nyilnak a viràgok,sok a kismadàr,friss levegön lehet majd a babàval sétàlni.
A télinek viszont dupla öröm karàcsony tàjàn,a nyàriak mehetnek vizhez,strandhoz,az öszinek is szép lehet hisz még nem kell nagy kabàt,még élvezheti a sétàkat stb.
Szerintem mindenkinek akkor szép,amikor épp megszületik:)
Minden évszaknak van előnye-hátránya.
Én decemberben fogok szülni, és az önző előnyei ennek az, hogy imádom a nyarat, és nyáron még nem volt nagy hasam, lehetett jönni-menni. Mire eljön a következő nyár, már a baba is nagyobbacska lesz, lehet vele is jönni-menni.
Amikor hazamegyünk a kórházból, és az azt követő pár hétben biztos jó hideg lesz, de végül is mindegy, fel lehet öltöztetni a babát, ha megyünk sétálni. Olyan durva telek nem szoktak lenni mostanában. Ha meg véletlenül influenzajárvány közepén születik meg, akkor legfeljebb kibírják a rokonok a látogatást egy darabig, de az nem az én problémám.
Babaszületés mindig jó dolog, mindegy milyen hónapban jön, mindig mindenki örül neki :D :D
Szerintem mindegy. Nekem nyaron meg nem volt hasam, igy jol birtam a nyarat. Viszont gondom van a telikabattal :o)
A teli babakat fel lehet oltoztetni a hideg ellen,de ott vannak az influenza jarvanyok. A nyariakat meg talan kicsit megviseli a nagy meleg. Talan a tavasz meg az osz az, ami a legsemlegesebb a baba szempontjabol.
De en ugy gondolom, hogy akarmikor is szul az ember, az ugy jo.
Én a nyár elejére esküszöm, több szempontból is.
Télen még nem nagy a pocak, könnyű öltözködni
Mikor már nől a poci igazán, lehet könnyű ruhát húzni
Nem kell a nyarat végigszenvedni nagy pocakkal
A babának is az a legjobb, hogy a test 37 fokából melegbe érkezik, és nem a téli hidegbe
Nem kell túlöltöztetni, elég rá egy bady
Én júni 7-re voltam kiírva, 15-én szültem, és tökéletesnek tartom:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!