Szerintetek kisfiú, vagy kislány? Kíváncsi vagyok! 31 hetes ultrahang kép.
Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/view/120706/1341589615091_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg2012. júl. 6. 20:51
11/33 anonim válasza:
12/33 A kérdező kommentje:
Nagyon édes a te babád is!!,
Köszönöm az eddigi tippeket, kicsit még várok :)
2012. júl. 6. 21:19
16/33 anonim válasza:
Bocsi, nem a kérdésre válaszolok, csak érdekelne hogy hol voltál 4D-n? Bár az én képem sem lett rossz csak 23hetesen nem volt még ennyire husi pofija, de látszott hogy tiszta apja :-) nekem kisfiam lesz, de mutatták a kukiját onnan tudom, így pofi alapján nem tudok tippelni.
17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,,,hááát, kislány lesz, remélem azért nem lesz olyan fiús. :)
9-es válaszoló, legalább egy kis reményt adtál XD
Talán azért olyan fiús, mert tiszta apukája. XD
Sok boldogságot mindenkinek!
31 hkm
2012. júl. 6. 21:40
18/33 A kérdező kommentje:
Győrben voltam 4D-n :)
Már van egy kiscsajom, 3 éves, Ő is tiszta apja, na meg hát a fiam....szóval rám egyik sem hasonlít XD
Remélem azért aranyos! :)
2012. júl. 6. 21:43
19/33 A kérdező kommentje:
Ja, és tuti kislány, mert amnio-m is volt..:S
2012. júl. 6. 21:44
20/33 anonim válasza:
9-es vagyok.
Az én lányomnak is ilyen kis duda nózija volt:-)Ő is az apukájára hasonlít még mindíg és nagyon is csajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!