Mit éreztetek mikor megtudtátok a kisbabátok nemét? És az Apuka mit szólt? (Esetleg a család többi tagjától volt valami különösebb reakció? )
Ikrek fogantak, és én titokban azt szerettem volna, hogy fiúk legyenek. Félidő tájékán mondta a doki, hogy fiúk.
Életem legboldogabb perce volt, úgy éreztem magamat, mintha lebegnék, a rendelőből is úgy jöttem ki. Komolyan mondom, még akkor sem voltam ennyire boldog, mint amikor kiderült, hogy ketten vannak.
Hazafelé vettem két kis fiús bodyt, azokat szépen kiterítettem az ágyra. Mikor a férjem hazajött, mondtam neki, hogy kiderült a babák neme, és nézze meg, mit tettem az ágyra. Bár sosem mondta ki, de szerintem ő egy icike-picikét a kislány felé hajlott. Mikor meglátta a két kék bodyt, nekidőlt a szekrénynek, és percekig csak nézte őket, az arca büszkén sugárzott, és később olyanokat motyogott, hogy "majd rosszcsontok lesznek ám!" :) Úgy örült, mintha ő is mindig fiúkat akart volna.
A mi családunk örült a hírnek, bár anyukám kicsit arra számított, hogy egy fiú, egy lány lesz. A nagymamám lányokat várt, de ennek ellenére szívből örült, amitől nagyon megkönnyebbültem. Anyósomon éreztem a csalódottságot, mert ő egész életében lányt akart, de két fia lett, meg most itt a két fiú unoka, de végül persze ő is örült, és most is nagyon szereti őket.
Tervezzük a harmadik babát, és úgy érzem, most tényleg mindegy a neme, egy kislánynak ugyanúgy fogok örülni, mint egy újabb kisfiúnak.
bocs, én is hosszú lettem
Mi kislány szerettünk volna , mert a párom testvéreinek inkább kis lányuk lett.
2 fiu született az egyik már nagy jövőre ballag , a másik 9 lesz de ö mozgás korlátozott .
Így kénytelen lesz a fiunk kis csajokkal játszani.
33 hkm
10-es vagyok
Rettenetesen szorítok neked!!!!!! Most hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!