Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit éreztetek mikor megtudtáto...

Mit éreztetek mikor megtudtátok a kisbabátok nemét? És az Apuka mit szólt? (Esetleg a család többi tagjától volt valami különösebb reakció? )

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 10:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyit, hogy anyósék nem hiszik el, mert eddig az ő családjukban csak fiú született, generációkra visszamenőleg mindenkinél.
2012. júl. 6. 10:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ikrek fogantak, és én titokban azt szerettem volna, hogy fiúk legyenek. Félidő tájékán mondta a doki, hogy fiúk.

Életem legboldogabb perce volt, úgy éreztem magamat, mintha lebegnék, a rendelőből is úgy jöttem ki. Komolyan mondom, még akkor sem voltam ennyire boldog, mint amikor kiderült, hogy ketten vannak.

Hazafelé vettem két kis fiús bodyt, azokat szépen kiterítettem az ágyra. Mikor a férjem hazajött, mondtam neki, hogy kiderült a babák neme, és nézze meg, mit tettem az ágyra. Bár sosem mondta ki, de szerintem ő egy icike-picikét a kislány felé hajlott. Mikor meglátta a két kék bodyt, nekidőlt a szekrénynek, és percekig csak nézte őket, az arca büszkén sugárzott, és később olyanokat motyogott, hogy "majd rosszcsontok lesznek ám!" :) Úgy örült, mintha ő is mindig fiúkat akart volna.

A mi családunk örült a hírnek, bár anyukám kicsit arra számított, hogy egy fiú, egy lány lesz. A nagymamám lányokat várt, de ennek ellenére szívből örült, amitől nagyon megkönnyebbültem. Anyósomon éreztem a csalódottságot, mert ő egész életében lányt akart, de két fia lett, meg most itt a két fiú unoka, de végül persze ő is örült, és most is nagyon szereti őket.

Tervezzük a harmadik babát, és úgy érzem, most tényleg mindegy a neme, egy kislánynak ugyanúgy fogok örülni, mint egy újabb kisfiúnak.

bocs, én is hosszú lettem

2012. júl. 6. 11:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kislánykorom óta csak kislányt tudtam elképzelni, és a férjem is kislánypárti volt. Több idősebb nőrokonom is mondogatta, hogy olyan fiús a hasam, de én nem hittem el, el sem tudtam képzelni mit kezdhetek egy fiúval. A 28. hetes ultrahangon kiderült fiunk lesz. Azonnal 10 cm-vel a föld fölé kerültünk a párommal a boldogságtól, és azóta is rettentő büszkék vagyunk a fiunkra, 100 lányért sem cserélnénk el. A rokonságot a rendelő elől telefonáltuk végig, mindenki örült. Apukám főleg, mert neki két lánya van, és mindig vágyott egy fiúra. A húgom meg örömében akkorát sikított a telefonba, hogy a mellettem álló párom is majd megsüketült. Az említett idősebb nőrokonok meg csak csendben mosolyogva mondták, én tudtam előre. Néhány hét múlva erről beszélgettünk férjemmel, aki kijelentette, hogy igenis így van rendjén, hogy az első fiú legyen, és ő nem is akar mást csak fiút. Nagy igazság, és én megtanultam, mindegy a neme, csak egészséges legyen. Nagyon boldog vagyok, hogy fiús anyuka lehetek.
2012. júl. 6. 12:12
 14/19 mizuzizu92 ***** válasza:
100%

Mi kislány szerettünk volna , mert a párom testvéreinek inkább kis lányuk lett.

2 fiu született az egyik már nagy jövőre ballag , a másik 9 lesz de ö mozgás korlátozott .

Így kénytelen lesz a fiunk kis csajokkal játszani.

33 hkm

2012. júl. 6. 12:13
 15/19 mizuzizu92 ***** válasza:
bármint testvéreinek született eddig 2 fiú
2012. júl. 6. 12:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örültünk, mert kisfiunk lesz. Van már egy 3 éves "nagy" lányunk. Igazából mindegy hogy mi lett volna, de azért titokban fiúnak drukkoltunk. Férjem elbőgte magát az örömtől.
2012. júl. 6. 15:08
 17/19 Kardos-Varga Klaudia ***** válasza:
Èn világéletemben "kislányos anyukának" képzeltem el magam, míg a kedvesem a kisfiúkért volt nagyon oda. Mikor megtudtuk, hogy kisfiú lesz, hamar átértékeltem a dolgot és úgy állítottam be megem, hogy "Tök szuper, mert a Lackóm ettöl mégboldogabb lett!!Èn pedig attól, hogy Ö boldog... " De persze az alapszitu mindíg is az volt mint mindenkinél, h "csak egészséges legyen". Azomban mikor 28 hetesen jött a hidegzuhany, hogy a baba rekeszsérves és 50%-ék az esélye a túlélésre, már nem müködött ez a "magamat elaltatom, szuper lesz a kisfiú is " dolog.Bevillant, hogy én KISLÀNYRA vágyom. Persze azóta meg már annak örülnék a legjobban, ha a sors nem venné el tölünk. :( Szóval TÈNYLEG NEM SZÀMÌT A NEME....CSAKIS AZ EGÈSZSÈG!!!!!!!!
2013. febr. 3. 18:03
 18/19 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Rettenetesen szorítok neked!!!!!! Most hány hetes vagy?

2013. febr. 11. 10:20
 19/19 anonim ***** válasza:
17-es, mi van veletek?
2013. ápr. 11. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!