Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hisztek abban hogy egy szültei...

Hisztek abban hogy egy szülteik, egy meghal?

Figyelt kérdés
Az én családomra ez teljesen igaz, sajnos! Vagy csak teljesen véletlen szerű ez az egész, hogy "Isten egyet ad, de egyet elvesz"?!

2012. jún. 2. 23:21
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Elnézést, születik, elírtam!
2012. jún. 2. 23:23
 2/20 anonim ***** válasza:
47%

Ha ez igaz lenne,

- nem fogyna a magyarság,

- nem nőne a világ (főleg kína és india) népessége.

Sajnálom a családodat, de gondolkozz egy kicsit!

2012. jún. 2. 23:24
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
Igen, ez így van..
2012. jún. 2. 23:24
 4/20 anonim ***** válasza:
44%

Nem feltétlen kell a családban gondolkodni...

Nálunk mikor nagyapám temették, aznap született meg a lányom...

2012. jún. 2. 23:28
 5/20 anonim ***** válasza:
41%

matematikailag a dolog nem stimmelhet.

az elmúlt évszázadban a föld népessége megduplázódott. tehát max. a 2 születik, 1 meghal elv lehetne igaz.

2012. jún. 2. 23:29
 6/20 anonim válasza:
31%

Azért abban a megduplázódásban az is benne van, hogy új népeket is fedeztek fel a dzsungel mélyén stb... meg az ilyeneket meg sem tudják számolni, úgyhogy én nem lobogtatnám itt a statisztikát!

Meg aztán néhány vallásban ott a kasztrendszer is, szóval úgy is értelmezhető az 1 meghal, 1 születik elv, hogy állatokra és minden más élőlényre kitágítva.

Én hiszek benne!

2012. jún. 2. 23:47
 7/20 anonim ***** válasza:
52%

Milyen új népeket? Miről beszélsz te?

Monddmár meg nekem milyen új "népeket" fedeztek fel az elmúlt száz évben? 3 db dél-amrikai indián törzsön kívül,ahol össz. 200 ember van.

akkor szerinted a földön mindíg is 6 milliárd ember élt? Gondolkozz már egy kicsit

2012. jún. 2. 23:50
 8/20 anonim ***** válasza:
68%
nekünk most van halottunk, csak 55 éves lett volna kedden, amikor majd temetjük. 5+2 hetes vagyok amikor pénteken megmondtam szűk körben azt mondták kellett a hely a családban az újnak... ja, de nem ilyen áron... olyan szempontból szeretnék hinni benne, hogy ha már meg kellett halnia, akkor az új tényleg jöjjön, mert volt 2 vetélésem és aggódok nagyon...
2012. jún. 3. 04:39
 9/20 anonim ***** válasza:
25%
Ha így lenne, én nem mernék gyereket vállalni...
2012. jún. 3. 07:04
 10/20 anonim ***** válasza:
27%

Sajnos a mi családunkban is igaz.

A harmadik babámat várom, remélem ezúttal senkim nem hal meg...

2012. jún. 3. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!