Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lelki dolog miatt nem születik...

Lelki dolog miatt nem születik meg a babám? Ti hisztek az ilyenekben? L ent

Figyelt kérdés
A lányom korababa volt 34+0 hétre született. Annyira féltem a második terhességem alatt a koraszüléstől, hogy mindent megtettem ellene, de 28 hetesen beindultak a fájások és visszatartották. 37 hetesen jöhettem haza a kórházból addig feküdtem csak wcre és zuhanyozni keltem fel, 32 hetes koromtól 7végekre hazaengedtek de itthon is szigorúan feküdtem. Magnéziuminfúziók hada, progeszteron stb minden játszott. Most már 1111 a méhszáj és 40+1 hetes vagyok ma volt magzatvízvizsgálat de sehol semmi. Tegnap olvastam hogy lelki okok miatt is túl lehet hordani. Valóban így van? Vajon nem tudom átállítani az agyam és a lelkem? Nem merem kiengedni? Szerintetek van ilyen?
2012. ápr. 12. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Simán lehet...beszélgess a babáddal, mondd neki, hogy most már okés minden, jöhet:)

És ha ezeket mondogatod, akkor azzal magadon is segítesz:)

2012. ápr. 12. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én hiszek az ilyenben, szóval szerintem igen, lehet emiatt nem akar még kibújni. Beszélj a babához, mondd el neki, hogy mostmár itt az ideje, kibújhat, mert ő már nagy és erős kisbaba, nem lesz semmi baj már kint. ÉN is voltam visszatartáson a kórházban, és olyan jól sikerült, hogy 6 nappal túlhordtam. :)
2012. ápr. 12. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:

aha, én hiszek benne, de persze nálad biztos a sok magnézium, és miegyéb is befigyel.

Én állatira imádtam babásnak lenni, és már mindenki kérdezgette, hogy már mikor? már mikor? Én meg 40hetesen is mondtam, hogy még neee, még neeee! :-) és nem is jött, pedig már nyitva volt a méhszáj, meg minden, de 40+5nél kicsit rá kellett segíteni, és nem is tudtam kinyomni, pedig tepertem ezerrel, de végül 2 doki segítette ki a drágámat.

Utána olyan furi volt, néztem a kicsimet heteken át, örültem, de mégis sírtam, állandóan a pocakomat simiztem, mint mikor még bent volt, szóval én hiszek ebben, próbáld magad átprogramozni.

Kívánok minden jót!

2012. ápr. 12. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is visszatartották, és akkor mondta egy doki, hogy annyi mindent kaptam, tuti túl fogom hordani. Így is lett...
2012. ápr. 12. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hit kérdése, klinikai vizsgálatokban abszolút bizonyított tény. :)
2012. ápr. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!