Van egy dolog amit nem értek, az orvosom számolta el!?
Most vagyok 39hetes!Ez hogy lehet ha április 1-re vagyok kiírva?akkor nem 38-nak kéne lennem és vasárnap töltenem a 39.hetemet?
Nem akkor van a kiírt nap amikor betöltöm a 40.hetet, vagy még a 40. hetet végig kell vinni és ha letelt az a kiírt nap?
Valószínű a baba méretei alapján adták meg a kiírt időpontot.Nekem mensi után számolták,de a baba méretei tolhatják előrébb,hátrább is,ez megszokott.Én például 22+2 elmentem uh-ra,a papíromra pedig ráírták,hogy méretek alapján 23 hetes vagyok.Ez sokat változik a terminus alatt,ne izgulj,készülj babázni,mert már neked mindjárt meglesz :)
25 km
De te számolod jól.
Amúgy otthon az orvosok sokzsor méret alapján nézik a babát, ami megint fura.
Németországban élek, itt csak nagyon eltérö esetben adnak meg más idöpontot mint az utcsó mensi szerinti. Mivel a babák 3% jön csak a kiírt idöpontban, így felesleges is változtatni, mert a nagy átlag +-2 hétbe esik bele. Itt szinte minden orvos a természetes szülés, szülés beindulás párti (mivel nincs érdekük hálapénz hiányában elörébb hozni),így nem írják át az idöpontot.
Szerintem nem akar a húsvétkor szüleszteni téged, mert ha túl hordod pont húsvétkor kellene veszödnie veled, így egy héttel elörébb írja, így ha nem indul be idöben van mire fognia a beindítást.
Miért gondolom ezt a feltételezést? mert ha más oka lenne az elöre csúsztatásnak azt részletesen megbeszélte volna veled.
HA betöltöd a 38. hetet, akkor már a 39. hétben vagy.
Vasárnap betöltöd a 39. hetet, és hétfőtől a 40. hétben leszel.
:)
Könnyű szülést, és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!