Ez lehetetlen,egy születik,egy meghal.Hisz akkor nem szaporodna a föld lakossága évezredek óta:D
2012. jún. 3. 08:04
12/20 anonim válasza:
dédimama most ment el , bár nála már ,,aktuális " volt a téma, 91 éves volt, de nagyon jól tartotta magát az öregasszony. 33 hetes terhes vagyok. sajnálom, hogy nem láthatta a második dédunokáját.
2012. jún. 3. 08:09
13/20 anonim válasza:
Sokszor tényleg így jön ki a dolog...
2012. jún. 3. 09:51
14/20 anonim válasza:
Érdekes kérdés.
6 napja éltem mikor anyu apukája halt meg. Mikor hugom volt szintén pár napos akkor anyu anyukájának a testvére halt meg (aki apáca volt).
De valahogy nem hiszek ebbe, hisz' akkor nem a születés pillanatáról lenne szó? Sosem vetettem bele magam a témába.
2012. jún. 3. 10:48
15/20 Fanina válasza:
Ez egy érdekes kérdés.mi a párommal már két éve hogy szerettünk volna babát,sehogy nem sikerült és már vizsgálatokra akartunk menni,amikor tavaly decemberben sajnos meghalt a mamája és én meg minden beavatkozás ellenére februárba terhes lettem,de a családba még számos ilyen példa van bár én sem nagyon hiszek ebbe de valami csak van!!
2012. jún. 3. 15:18
16/20 anonim válasza:
sajnos lehet benne valami
apukám meghalt,jött a fiam
lányom aznap délelőtt született,amikor az egyik rokonunk meghalt
2012. jún. 3. 18:58
17/20 anonim válasza:
a nagymamám temetésén mozdult meg először a lányom. nagyon skizofrén helyzet volt, mamát sajnáltam, babának örültem. van ilyen
2012. jún. 3. 22:19
18/20 anonim válasza:
Sajnos a mi családunkra is igaz, nekem édesanyám halt meg az unoka születése után :(
2012. jún. 4. 09:14
19/20 anonim válasza:
Azok, akik teljesen sötétek matematikából és lepontozzák azokat, akik szerint ha igaz lenne, akkor nem nőne a Föld népessége, hanem állandó lenne (+1-1=0 ugyanis, akárhonnan nézzük, akár családban, akár nem), magyarázzák már el legyenek oly kedvesek, a logikát. Ezer köszönet a többiek nevében is, őszintén kíváncsi lennék rá.
2012. jún. 4. 19:24
20/20 mistyc7 válasza:
Nyilván nem minden esetben igaz! De rengetegszer előfordul! Sajnos nálunk is!:( Egy éve próbálkoztunk,amikor anyukám hirtelen beteg lett,4hónap alatt el is ment szegény!:,( A temetés előtti nap volt az első reggeli rosszullétem,akkor még nem is mertem rágondolni sem,de 3nap múlva azonnal pozitív lett a teszt. Ja a temetés előtti nap a hamvasztás napja volt!:( Hátborzongató az egybeesés.
Valakik csinálhatnának egy statisztikát,hogy milyen sűrűn fordul elő a családon belül "egy megy,egy jön"!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!