Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hisztek abban hogy egy szültei...

Hisztek abban hogy egy szülteik, egy meghal?

Figyelt kérdés
Az én családomra ez teljesen igaz, sajnos! Vagy csak teljesen véletlen szerű ez az egész, hogy "Isten egyet ad, de egyet elvesz"?!

2012. jún. 2. 23:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Ez lehetetlen,egy születik,egy meghal.Hisz akkor nem szaporodna a föld lakossága évezredek óta:D
2012. jún. 3. 08:04
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
dédimama most ment el , bár nála már ,,aktuális " volt a téma, 91 éves volt, de nagyon jól tartotta magát az öregasszony. 33 hetes terhes vagyok. sajnálom, hogy nem láthatta a második dédunokáját.
2012. jún. 3. 08:09
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Sokszor tényleg így jön ki a dolog...
2012. jún. 3. 09:51
 14/20 anonim válasza:
53%

Érdekes kérdés.

6 napja éltem mikor anyu apukája halt meg. Mikor hugom volt szintén pár napos akkor anyu anyukájának a testvére halt meg (aki apáca volt).

De valahogy nem hiszek ebbe, hisz' akkor nem a születés pillanatáról lenne szó? Sosem vetettem bele magam a témába.

2012. jún. 3. 10:48
 15/20 Fanina ***** válasza:
Ez egy érdekes kérdés.mi a párommal már két éve hogy szerettünk volna babát,sehogy nem sikerült és már vizsgálatokra akartunk menni,amikor tavaly decemberben sajnos meghalt a mamája és én meg minden beavatkozás ellenére februárba terhes lettem,de a családba még számos ilyen példa van bár én sem nagyon hiszek ebbe de valami csak van!!
2012. jún. 3. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:

sajnos lehet benne valami

apukám meghalt,jött a fiam

lányom aznap délelőtt született,amikor az egyik rokonunk meghalt

2012. jún. 3. 18:58
 17/20 anonim ***** válasza:
a nagymamám temetésén mozdult meg először a lányom. nagyon skizofrén helyzet volt, mamát sajnáltam, babának örültem. van ilyen
2012. jún. 3. 22:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajnos a mi családunkra is igaz, nekem édesanyám halt meg az unoka születése után :(
2012. jún. 4. 09:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Azok, akik teljesen sötétek matematikából és lepontozzák azokat, akik szerint ha igaz lenne, akkor nem nőne a Föld népessége, hanem állandó lenne (+1-1=0 ugyanis, akárhonnan nézzük, akár családban, akár nem), magyarázzák már el legyenek oly kedvesek, a logikát. Ezer köszönet a többiek nevében is, őszintén kíváncsi lennék rá.
2012. jún. 4. 19:24
 20/20 mistyc7 válasza:

Nyilván nem minden esetben igaz! De rengetegszer előfordul! Sajnos nálunk is!:( Egy éve próbálkoztunk,amikor anyukám hirtelen beteg lett,4hónap alatt el is ment szegény!:,( A temetés előtti nap volt az első reggeli rosszullétem,akkor még nem is mertem rágondolni sem,de 3nap múlva azonnal pozitív lett a teszt. Ja a temetés előtti nap a hamvasztás napja volt!:( Hátborzongató az egybeesés.

Valakik csinálhatnának egy statisztikát,hogy milyen sűrűn fordul elő a családon belül "egy megy,egy jön"!!!

2012. jún. 18. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!