Nagyon bepánikoltaam. Mitől lehet? 10hkm
a kezem aa kézfejem a lábam és a lábfejem viszket bevörössödik és megdagad..
mitől lehet ez? sajnos orvoshoz csak holnap du. tudok elmenni. Vettem észre még a karhajlatomban ijen csaláncsipés szerű kiütéseket is.
először kicsi pötyök de ha megvakarom vagy dörzsölöm akkor egy nagy folt lesz belőle ...
ELkeseredett :10 hkm
Szia! Nekem ez első olvasatra ekcémának tűnik. Nekem is van pici gyerek korom óta, de a terhesség nagyon felerősítette. Mondjuk én számítottam rá, mert a kozmetikus és a nőgyógyász is figyelmeztetett rá. A kalcium jó ötlet, és én Elocom-mal kenem. Azt felírhatja a körzeti orvos is. Jobbulást!
27 hkm
Nekem ugyan ilyenem volt. 3 bőrgyógyász látott. Allergiás reakció volt valamire. Utólag rájöttem, hogy az eperre. Valószínű, hogy nálad is ez a helyzet, hogy valamire allergiás vagy.
Nekem iszonyatosan viszketett, és képes voltam sebesre vakarni.
Rázókeveréket, kenőcsöt kaptam rá, 2 hét után elmúlt.
Kitartás!
Pár hete én is így jártam, rettentően viszketett és ha megvakartam bepirosodott, és olyan volt,mintha hólyagos lenne.
Nagy nehezen eljutottam a bőrgyógyászhoz, mert a háziorvos az eperre vagy a mogyoróra godnolt. Majd kiderült,hogy napalllergia. Adott egy gyógszertárban kikevert gyulladsácsökkentő krémet, majd 4 napig napi 1 kalcium pezsitabit kellett innom. És ajánlotta hogy lehetőleg ne menjek napr aés hosszú ujjú felsőt vegyek fel. Utolsó kettőt nem tudtam betartani, de így is 4 nap alatt elmúlt, és azóta em jött vissza.
Szijasztok !
Voltam orvossnál végre eljutottam oda is.
Azt mondta a doki hogy ez idegrendszeri alapú és azoknál jönn ez elő akik annnyira görcsölnek valamin hogy az idegrendszere igy próbálja alterrelni a figyelmet..
Vannak akiknél az iskola... a családi gondok..és van ami nekem vqn jelnesetben h egészséges legyen a baba és ne legyen semmi baja.
De minden kiválthatja ez egy idegrenszeri riasztás" hogy hagyd abba"
ezt mondta a doki.. igaza is lett mert mióta megpróbálok nem figyelni ezekre és nem görcsölök a kritkus időpontra , azóta javultak.és csak kicsit jönnek elő..nem vészes.
Sajna semmi gyógyszer nincs rá. Csak a nyugalom és a pihenés.
Köszönöm mindenkinek aki aggódott vagy jobbulást kivánt . !!
Már jobban vagyok a sebeket leszámitva . =)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!