Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon bepánikoltaam. Mitől...

KicsiiAníí kérdése:

Nagyon bepánikoltaam. Mitől lehet? 10hkm

Figyelt kérdés

a kezem aa kézfejem a lábam és a lábfejem viszket bevörössödik és megdagad..

mitől lehet ez? sajnos orvoshoz csak holnap du. tudok elmenni. Vettem észre még a karhajlatomban ijen csaláncsipés szerű kiütéseket is.

először kicsi pötyök de ha megvakarom vagy dörzsölöm akkor egy nagy folt lesz belőle ...

ELkeseredett :10 hkm

2012. júl. 6. 00:22
 1/8 anonim ***** válasza:
valamire allergiás vagy vagy megcsípett hangya, szúnyog. Ne vakard, menj orvoshoz esetleg és ad rá kenőcsöt. Jobbulást
2012. júl. 6. 06:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Melegtől van,vagy allergia.Nekem ilyen véraláfutásos csípés szerű valamik vannak.Mamámnak olyanok voltak,amiről te beszélsz és az neki valami gomba volt,ami a melegtől jött ki,de ne aggódj és ne vakarózz,majd az orvos meg mondja mi van.
2012. júl. 6. 06:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Igyál napi 3 kalcium pezsgőtablettát, az nem árt a babának, és enyhíti a kiütéseket, ha pedig viszket, fenisztillel kend be!
2012. júl. 6. 07:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Látlanban azt mondanám:csalánkiütés.A terhesség korai szakaszában nagyon gyakran előfordul,test szerte bárhol jelentkezhet.Én is javaslom a Kálcium pezsgőtabit +Fenistil gélt,barátnőm ugyan így járt:reggel pozi lett a tesztje,délutánra tele volt ilyen nagy vörös puffadt foltokkal.ugyanezt a terápiát javasolták neki is.Persze ez az én tippem,azért lásson doki,de ezekkel a szerekkel nem ártasz a picinek.Ne aggódj a babának ez nem ártalmas.A szervezeted válaszreakciója valószínűleg,elmúlik pár nap elteltével,ha tényleg csalánkiütés.Ha tudsz valami konkrétumot,írd már meg,légyszíves,kíváncsi vagyok rá,mi lehet ez.Addig is ne idegeskedj,és ha nagyon nem jó,menj ügyeletre nyugodtan!!!További boldog babavásárt kívánok!!!Üdv.2 kislány anyukája
2012. júl. 6. 08:25
 5/8 edit1979 ***** válasza:

Szia! Nekem ez első olvasatra ekcémának tűnik. Nekem is van pici gyerek korom óta, de a terhesség nagyon felerősítette. Mondjuk én számítottam rá, mert a kozmetikus és a nőgyógyász is figyelmeztetett rá. A kalcium jó ötlet, és én Elocom-mal kenem. Azt felírhatja a körzeti orvos is. Jobbulást!

27 hkm

2012. júl. 6. 08:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ilyenem volt. 3 bőrgyógyász látott. Allergiás reakció volt valamire. Utólag rájöttem, hogy az eperre. Valószínű, hogy nálad is ez a helyzet, hogy valamire allergiás vagy.

Nekem iszonyatosan viszketett, és képes voltam sebesre vakarni.

Rázókeveréket, kenőcsöt kaptam rá, 2 hét után elmúlt.

Kitartás!

2012. júl. 6. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Pár hete én is így jártam, rettentően viszketett és ha megvakartam bepirosodott, és olyan volt,mintha hólyagos lenne.

Nagy nehezen eljutottam a bőrgyógyászhoz, mert a háziorvos az eperre vagy a mogyoróra godnolt. Majd kiderült,hogy napalllergia. Adott egy gyógszertárban kikevert gyulladsácsökkentő krémet, majd 4 napig napi 1 kalcium pezsitabit kellett innom. És ajánlotta hogy lehetőleg ne menjek napr aés hosszú ujjú felsőt vegyek fel. Utolsó kettőt nem tudtam betartani, de így is 4 nap alatt elmúlt, és azóta em jött vissza.

2012. júl. 6. 12:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Szijasztok !

Voltam orvossnál végre eljutottam oda is.

Azt mondta a doki hogy ez idegrendszeri alapú és azoknál jönn ez elő akik annnyira görcsölnek valamin hogy az idegrendszere igy próbálja alterrelni a figyelmet..

Vannak akiknél az iskola... a családi gondok..és van ami nekem vqn jelnesetben h egészséges legyen a baba és ne legyen semmi baja.

De minden kiválthatja ez egy idegrenszeri riasztás" hogy hagyd abba"

ezt mondta a doki.. igaza is lett mert mióta megpróbálok nem figyelni ezekre és nem görcsölök a kritkus időpontra , azóta javultak.és csak kicsit jönnek elő..nem vészes.

Sajna semmi gyógyszer nincs rá. Csak a nyugalom és a pihenés.

Köszönöm mindenkinek aki aggódott vagy jobbulást kivánt . !!

Már jobban vagyok a sebeket leszámitva . =)

2012. júl. 8. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!