Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akiknek szextilalom...

Kismamák akiknek szextilalom van hogy birjatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 éve vagyunk együtt. Terhesség előtt nagyon aktív szexuális életet éltünk, mindig tökéletesen működött minden úgy ahogy kell. Terhes lettem hálisten, 2 vetélés után rögtön az elejétől megvan tiltva a szex. Persze a páromnak attól még jót csinálok. Ez mind ment is jól mert nagyon rosszul voltam. De pár hete egyszerűen nem bírok magammal...annyira nagyon kívánom hogy éjjel aludni sem tudtam csak arra gondolni. Cervix egyébként hálisten hosszú 46mm plusz progizok az elejétől :) de éjjel is álmomban volt orgazmusom..egyszerűen rendesen forró a testem, mintha égne...és hihetetlenül kívánom sajnos nem tudok ellene tenni. Szexel nem mernénk próbálkozni de aki így volt szerintetek a csikló orgazmus is ki van zárva? Dokim olyan idős mint én, cikinek érzem tőle megkerdezni és nem is szeretném :/

tegnapelőtt 10:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
A szextulalom pont az orgazmusra vonatkozik. Az okoz összehúzódásokat. Sajnos ki kell bírni. Egyébként miért kaptál tilalmat? Önmagában a vetélések nem jelentik a tiltást. Nyitva van a méhszáj? Hematóma van? Vagy nagyon lent helyezkedik a placenta? Következő vizsgálatnál kérdezz rá mehet e a szex.
tegnapelőtt 10:10
 2/15 anonim ***** válasza:
4%

De rendes vagy , hogy a férjednek ilyen jót teszel.🙂

Az én feleségem nem így gondolta...

tegnapelőtt 10:15
 3/15 A kérdező kommentje:
Szia első. Vetelesek miatt kaptam tilalmat. Mehszáj külső belső zárt, hematoma nincs, placenta pedig hátul van szóval én sem értem. De ha álmomban van orgazmusom az is ugyanúgy árt pedig az ellen aztán nem tudok mit tenni :/
tegnapelőtt 10:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Kettes sajnálom :( biztos nehéz lehetett férfi lettedre kibirni
tegnapelőtt 10:32
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

1#

Az álmok ellen tenni nem lehet, de szándékosan ugye lehet vigyázni. Én rákérdeznék a dokinál...ha nem indokolt, márpedig a vétélés nem indokolja, akkor miért ne lehetne? Az első trimeszterben szokták mondani, jobb vigyáni, de utána azért már minimális az esély, hogy gond lenne. Illetve te is érzed, ha orgazmus után nem jó...sokáig görcsölsz keményedsz, akkor nem szabad. De az elmondásod alapján alaptalan a tilalom. Esetleg konzultálj másik orvossal, ha vele nem sikerül.

tegnapelőtt 10:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hányadik hétben vagy?
tegnapelőtt 11:10
 7/15 A kérdező kommentje:
24
tegnapelőtt 11:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Hány hetesen vetèltèl el?
tegnapelőtt 11:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Az elsőt 8 a másodikat hatodik héten.
tegnapelőtt 11:48
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

Mindkét terhességemnél teljes szextilalom volt, méhnyak elégtelenség miatt.

Kibírtuk. A gyerekünk fontosabb volt.

tegnapelőtt 12:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!