Aggódjak? Ugye nem lesz baj?
Az első trimeszterben vagyis a 12. hétig nagyon sérülékeny de ne öröld magad miatta ...
Csak +an!
A terhesség olyan, hogy mindig van mit aggódni. Nekem gyenge csíknál ment el a baba.
Nyugi és bízz a csíkodban :-)
Off: Ez tök hülyeség, hogy nem szabad nyújtózkodni! Még hason is lehet aludni, én a 14.-15. hétig hason aludtam és semmi baj nem lett belőle. A méh elég mélyen van, a szeméremcsont mögött, köze sincs a hasizmokhoz ilyenkor, szóval nyugodtan nyújtózkodhatsz, ettől nem megy el a baba. Ha meg igen, akkor már eleve elment volna.
On: Csak pozitívan. Lehet, hogy ikreid lesznek és azért olyan erősek a csíkjaid! Szedj vitamint, folsavat, ezek nagyon fontosak, pihenj sokat, aludj, igyál sok folyadékot, kerüld a stresszhelyzeteket. Szurkolok, hogy minden jól menjen!
Szia, az elején nagy a kockázat, de azért bizakodni jobb, miért pont veled lenne baj?
Én 5 napig menstruáltam, barnásan, mégis megmaradt a baba :). A legjobb persze, ha nem vérzel, de azért nem mindig megy el azzal a baba. Vigyázz magadra, pihenj sokat, és a következô babával az esedékes menzesz idôpontja után tesztelj, sok izgalomtól és esetleg fájdalomtól mehkímélheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!