Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódjak? Ugye nem lesz baj?

Aggódjak? Ugye nem lesz baj?

Figyelt kérdés
A napokban teszteltem pozitvat, 4x is, reggeliből is és délutániból is, viszont még van 6 napom a nemvártig. A doki azt mondta hogy csak azután menjek, ha tényleg nem jön meg, mert ilyenkor még könnyen elmehet a baba a mensivel. Volt már így valaki? Nagyon erősek a csíkjaim. Van okom félni, vagy ez nagyon ritka hogy így el is megy?
2012. júl. 5. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Az első trimeszterben vagyis a 12. hétig nagyon sérülékeny de ne öröld magad miatta ...

Csak +an!

2012. júl. 5. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Természetesen a baba valóban felszívódhat sőt nagyon sok esetben megtörténik,de ebből a nők semmit sem vesznek észre,éppen ezért nem ajánlják a korai tesztelést,mert lelkileg mindenképpen megviseli a nőt,ha tudja valami elkezdődött,de nem folytatódott.A nem várt után egy vagy két héttel érdemes felkeresni a nőgyógyászt,akkor már a babát is látja nem csak a petezsákot és akár szívhangot is hallhat.
2012. júl. 5. 15:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) És így hogy tudok róla tudom segiteni valahogy a "babámat"? pl: terhes vitamin, vagy más vitamin?
2012. júl. 5. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen a femibion 800-as vitamint szedd.Az a legjobb a 12.hétig.Ne emelj nehezet,ne nyújtózkodj kerüld a futást és bármilyen megterhelő fizikai munkát.Egyébként élj úgy,mint eddig,és legyél boldog nagyon nagyon:)
2012. júl. 5. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:

A terhesség olyan, hogy mindig van mit aggódni. Nekem gyenge csíknál ment el a baba.

Nyugi és bízz a csíkodban :-)

2012. júl. 5. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Off: Ez tök hülyeség, hogy nem szabad nyújtózkodni! Még hason is lehet aludni, én a 14.-15. hétig hason aludtam és semmi baj nem lett belőle. A méh elég mélyen van, a szeméremcsont mögött, köze sincs a hasizmokhoz ilyenkor, szóval nyugodtan nyújtózkodhatsz, ettől nem megy el a baba. Ha meg igen, akkor már eleve elment volna.

On: Csak pozitívan. Lehet, hogy ikreid lesznek és azért olyan erősek a csíkjaid! Szedj vitamint, folsavat, ezek nagyon fontosak, pihenj sokat, aludj, igyál sok folyadékot, kerüld a stresszhelyzeteket. Szurkolok, hogy minden jól menjen!

2012. júl. 5. 17:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, már jobban vagyok. Csak már rég vártunk erre :)11-én minden kiderül :)
2012. júl. 5. 21:23
 8/8 anonim válasza:

Szia, az elején nagy a kockázat, de azért bizakodni jobb, miért pont veled lenne baj?

Én 5 napig menstruáltam, barnásan, mégis megmaradt a baba :). A legjobb persze, ha nem vérzel, de azért nem mindig megy el azzal a baba. Vigyázz magadra, pihenj sokat, és a következô babával az esedékes menzesz idôpontja után tesztelj, sok izgalomtól és esetleg fájdalomtól mehkímélheted magad.

2012. júl. 5. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!