29-heteske vagyok! Aggodjak vagy sem? A mellem semmit nem nöt még a melltartók is jók rám! Fogok tudni szoptatni, lesz tejem? Irjatok!
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 19:58
1/6 anonim válasza:
Ne pánikolj! Nem a mellméret dönt a tejről! Bár nekem nőtt a mellem egy kosárméretet (B-ről C-re), de mindenki azt mondja, hogy nem látszik, hogy szoptatok. Ahogy megszületett a babám, 1 óra múlva már cicire raktam (bár hogy mennyit evett nem tudom), másnap már tuti szoptattam rendesen, néhány napra rá tejlázam volt, így jöttem haza 1 hét után. :) Aztán szépen beállt. Most töltötte a babám a 7 hónapot és még mindig szoptatom, van elég tejem! Tehát ne aggódj, majd lesz neked is!
2/6 anonim válasza:
Én is 29hetes vagyok és a melleim szerintem nekem sem nőttek. A melltartók még jók rám. Férjem szerint nőtt,de szerintem csak meg akar nyugtatni.
Mondjuk nekem amúgy is kicsi a mellem,én is aggódom. De azt mondják nem a méret számít. Bízzunk benne.
3/6 anonim válasza:
Szia
Nekem az első 12 hét óta semmit se nőtt
38 hetes
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én se vagyok "dúskeblü". A férjem ugyan mondogatja, hogy szép , meg hogy nőtt , de ez a szokásos duma:) egy picit télleg nőtt , de nem kellett a melltartóimat kidobni miatta :) De egyébként nyugodt vagyok, hála az égnek a mellméret és s szoptatás között nincs összefüggés, és ezt nem csak én állítom :)
30 hetes kismama
5/6 anonim válasza:
Nekem sem nőtt a mellem, én nem vettem észre semmit legalábbis, és a melltartóim is jók rám.
26hetes kismama
6/6 anonim válasza:
Hogy lesz-e tejed az nem a mell nagysagatol fugg.Befolyásoló tényezők a stressz,a körülmények.Mindenkinek lesz teje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!