Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35+6-hetes kismama vagyok! A...

35+6-hetes kismama vagyok! A babám kb 2 hónapja fejjel lefelé van! Tényleg el lesz deformálodva a buksia? Aggodjak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Normális esetben fejjel lefelé kell hogy legyen, ha nem úgy lenne, akkor császárral jönne világra.

Az újszülött koponyacsontjai nincsenek összeforrva, hogy "kiférjenek" ezáltal kicsit el fog deformálódni, de egy hét alatt helyreáll.

Ne aggódj.

2009. máj. 28. 07:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogy! Ki mondta ezt a hülyeséget?
2009. máj. 28. 07:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 38 hetes vagyok és nekem is kb 2 hónapja helyezkedett be fejjel lefelé a babám. Én nem hinném, hogy emiatt eldeformálódna a feje, a dokim sem mondott ilyet.

2009. máj. 28. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!A kislányom buksija a szülöcsatornában volt a 32.uh-on,és 39+5 hétre szültem,és olyan gyönyörü ketek,formás feje volt,hogy sorra jöttek be a szülésznök megcsodálni,hogy hallották,hogy milyen ritka szép baba született.(egy csepp ránc nem volt a pofiján sem)Ugyhogy nincs közte összefüggés,ne aggódj.Neked is csodaszép babád fog születni.Minden jót.8 hónapos kislány anyucija
2009. máj. 28. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!