Normális, ha szex közben érzékeny a méhszájamnál?
19 hetes vagyok, annyira vártam a 2. trimesztert, mindenütt azt olvastam, visszatér a kismamák szexuális kedve, jobb, mint előtte stb.
Hát nekem nem, sőt!
Hosszú hetek óta ha a férjem túl mélyre megy, a méhszájamnál belehasít a fájdalom, nagyon kellemetlen.
Ez normális ilyenkor?
Fogalmam sincs milyen a méhszájam állapota, mivel sosem vizsgál meg az orvos, majd csak a vége felé fog állítólag.
Nem tudom, ezzel van-e összefüggésben, vagy ilyenkor alapból érzékeny és ezzel együtt kell élni?
Szia!
Két megoldás van: 1 párod nem megy annyira mélyre (fogja vissza magát), 2 nem szeretkeztek, mert neked fáj. Nem is értem, hogy ha neked nincs kedved hozzá, akkor hogy veszed rá magad a dologra!
Nekem már az elejétől semmi kedvem hozzá, heti egyszer-kétszer örömet szerzek a páromnak aztán ennyi. Nem vágyom kénesztetésre sem, arra meg főleg nem, hogy belém hatoljon. Ez valamiféle pszichés reakció arra, hogy babás vagyok és "védem" magunkat.
Szóval ha kellemetlen és fáj, akkor inkább ne is csináljátok! Különben is, a terhesség nem arra való, hogy szexeljünk közben, hanem hogy babát növesszünk. Ha ezt a párod nem tudja elfogadni, akkor ott gondok vannak!
Vigyázz magatokra és legközelebb ha dokinál jársz kérd meg, hogy nézzetek méhszájat, mert aggódsz. Ennyi!
Szép babavárást!
20 hkm
A terhesség nem arra való, hogy szexeljünk közben??????
Ugyan már!
Hisz szex által jött létre a baba is.
Semmi baj a házasságommal, én is kívánnám a szexet akár naponta is, a problémám a fájdalommal van, erre várok választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!