Kinek volt terhessége alatt ez?
voltam 2hete streptococcus szürésen a nőgyógyászomnál, most kaptam meg a leletet, és felírt valami antibiotikumos gyógyszert meg hüvelykúpot. (augmentint és gyno-pevarylt) nagy a baj? ő azt mondta ez terhesség alatt "normális" tulajdonképpen. Mikor fog elmulni?
37 hkm
Én holnap megyek a szűrés eredményéért, hát.. elég sok rosszat olvastam erről a fertőzésről, úgyhogy bízom benne, hogy nincs bennem. Neten meg lehet nézni, ha beírod a nevét a baktériumnak, csomó mindent kiad.
36hkm
a kórházban az egyik kismamának is kitenyésztették ezt, emiatt szült meg a 35. héten.
a baba és ő is antibiotikumot kaptak napokig.
a terhesség alatt megváltozik a hüvely flórája,
a párodnak sem ártana megnézetnie magát, mivel simán ő is elkaphatta, és akkor neki is kezelnie kell magát
ilyenkor gyakrabban kell törölközőt váltani, bugyit, esetleg egy kis tisztasági betétet bele, amit minden pisilésnél lecserész.
a lényeg, hogy szülés előtt elmúljon, mert a ,,fertőzött területen halad át " a kicsi ő is elkapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!