Ki mit kiván/kivánt terhessége alatt, hogyan viselte az egészet és kisfiút vagy kislányt hord a szive alatt (ha már tudja )?
A lányommal voltam nagyon kívánós a fiammal egyáltalán nem.
Ilyeneket hogy egy hétig sült krumpli natúr vajkrémmel.Utána meg tökmag,tökmag és mogyoró.
Ja, az lemaradt, hogy a sós és édes kívánás között volt átmenet, mert akkor a kettőt együtt kívántam, pl. vaníliás pudingot sós retekkel. :)
Ez volt az egyetlen agyament dolog, amit megkívántam. :)
Lányomnál: húsundor, csak zöldséget, tésztát, ilyeneket bírtam enni. Első trimeszterben sok émelygés, de hányás nem volt.
Fiamnál: első trimeszterben folyton a citromot, meg a savanyút kívántam, meg kolbászt, szalonnát, na egyből tudtam, hogy ő fiú lesz:) Harmadik trimeszterben az édességet kívántam, fagyit, ilyesmit. Az első trimeszterben sokat hánytam, rosszabbul voltam mint a lányommal
Fiút várok, nem vagyok kívánós, két dologra emlékszem, hogy akartam, egy Rákóczi túróst, meg márciusban paradicsomsalátát, de tudtam rájuk várni napokat is.
A jégkrém lemenne folyton, de inkább már gyümölcsöt eszem, az is szuper jól esik.
Semmi rosszullét,tojást kívántam és csupa tejterméket, meg Brüsszeli krémest az utolsó trimeszterben, rengeteg retket ettem.
A legfurcsább kaja amit megettem kínai hagymás csirke tejföllel. :)
Kislányom született. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!