Minden vizsgálaton azt mondták hogy kislányt várok. Aggódjak?
Hát 37 hetesen már ne aggódj!:) Ennyi uh után tuti legalább 1x mondták volna, h "lehet h mégis fiú":)
Amúgy a 2. babám lány volt nekem is, és a hasam formája inkább fiús volt. Ez egy babona, kinek bejön-kinek nem.
Az én pocimra is azt mondják,de 4D-n is láttam a nuniját.Ne aggódj :D
27hkm
37 hetesen uh-t nézegetve orvosom megkérdezte,h "mit mondtunk,fiút?"na,én itt "paráztam"be,mert nekem is mondták,h milyen fiús hasam van...Ekkor a válasz:"jaa,nem látom most,csak nem emlékeztem pontosan..."
Nagyon szép kislányom született:D
Ez csak egy nagy lükeség, nehogy már a pocak formájától függjön a baba neme... :)
Nekem "igazi" fiús hasam volt, aztán megszületett a lányom.
Aggódni viszont akkor sem kell, ha esetleg fiú...:)
Ez hülyeség!Nem a pocakod formájától függ.Ha azt mondták kislány,akkor kislány.Ne aggódjál.Nekem is mindenki azt mondta milyen fiús hasam van stb.,hát tévedtek,csodálatos
kislányom született :)))
Én tettem fel itt képet a pociról , mindenki lányra tippelt mert hogy kislányos a pocim.
Eddig úgy tűnik kicsi fiú , de jövőhét kedden kiderül.
31 hkm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!