Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legszívesebben el se mondanáto...

Legszívesebben el se mondanátok, hogy többedik terhesség, olyan idegesek vagytok gondolattól hogy el kell mondani?

Figyelt kérdés

Voltatok már így? Hozzátenném soha nem kértünk még segítséget senkitől, nagyszülők sincsenek, de a harmadik babáink ikrek úgy néz ki (nyilván nem ikreket terveztünk, 4 gyerek nem kevés, mi is tudjuk). Már 20 hetes vagyok velük, de még mindig titkolom, nem bírom rászánni magam hogy a környezetnek elmondjam, annyira rosszul vagyok előre a feddő szemektől a szörnyülködéstől, a beszólásoktól. Én magam is aggódok hogyan bírok majd a helyzettel, és semmi szükségem a lehúzó szövegre.

Bunkóság titkolni amíg csak tudom?

2012. júl. 5. 10:44
1 2
 11/13 assya ***** válasza:

Szia!

A terhesseg nagyon is maganugy, igazabol senknek koze nincs hozza, es tul sok a bunko beszolas, ezert teljesen folosleges ezeknek kitenni magad, ha nem allsz keszen erre. Csak magaddal/magatokkal foglalkozz, egyebkent aki rossz szemmel nez akarhanyadik terhesseget, az a beteg ember. majd ha buszken tudod vallalni akkor mondd el! boldog babavarast!

2012. júl. 6. 09:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal mit mondanak mások, légy büszke arra, hogy ebben a világban gyermeket vállalsz. Nekem szeptemberben születik meg a harmadik fiam, a legnagyobb novemberben lesz 3 éves. Nem zárkózom el attól, hogy egyszer még vállaljak egy negyediket, imádom a kismama állapotot és a szülés a világ legcsodásabb érzése, amit tőlünk nem vehet el senki. A hatalmas szeretetről meg már nem is beszélek, amit kapunk tőlük.
2012. júl. 12. 16:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi van veletek azóta? Kis Ikrek jól vannak, fiuk-lányok?
2012. okt. 27. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!