Legszívesebben el se mondanátok, hogy többedik terhesség, olyan idegesek vagytok gondolattól hogy el kell mondani?
Voltatok már így? Hozzátenném soha nem kértünk még segítséget senkitől, nagyszülők sincsenek, de a harmadik babáink ikrek úgy néz ki (nyilván nem ikreket terveztünk, 4 gyerek nem kevés, mi is tudjuk). Már 20 hetes vagyok velük, de még mindig titkolom, nem bírom rászánni magam hogy a környezetnek elmondjam, annyira rosszul vagyok előre a feddő szemektől a szörnyülködéstől, a beszólásoktól. Én magam is aggódok hogyan bírok majd a helyzettel, és semmi szükségem a lehúzó szövegre.
Bunkóság titkolni amíg csak tudom?
Szia!
A terhesseg nagyon is maganugy, igazabol senknek koze nincs hozza, es tul sok a bunko beszolas, ezert teljesen folosleges ezeknek kitenni magad, ha nem allsz keszen erre. Csak magaddal/magatokkal foglalkozz, egyebkent aki rossz szemmel nez akarhanyadik terhesseget, az a beteg ember. majd ha buszken tudod vallalni akkor mondd el! boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!