Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamik, nektek is...

34 hetes kismamik, nektek is érzi a babátok a frontot?

Figyelt kérdés
Már azon kezdek gondolkozni, hogy nem akar bent maradni már a kisfiam, annyit mocorog. Két napja alig alszik. Időnként már fájdalmas a rugdosása.
2009. júl. 10. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem már kb. 20 hetes korától érzi és nem is szereti.
2009. júl. 10. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még csak 19 hetes vagyok,de nekem ha meleg van(30 fok)szinte nem is mocorog folyton alszik!ha lemegy a nap meg feléled,és egész éjjel virgonc!Sztem ez is a fronttól van!

2009. júl. 10. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem éppen ellenkezőleg alig mocorog amikor front van,sokat alszik és éjjel felébred és akkor kapom az egész napi elmaradt rúgást mocorgást:)Igen nekem is fájdalmas már néha:)Mikorra vagy kiírva és hol szülsz?

Boldog babavárást

34 hetes km

2009. júl. 10. 09:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Agusztus 19-re vagyunk kiírva. Remélem kihúzzuk még egy pár hétig, bár szerintem előbb ki fog jönni. Székesfehérváron szülök. Te mikorra vagy kiírva?
2009. júl. 10. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 35 hetes vagyok,szintén fehérváron fogok szülni. :)

Nekem a babóm nem zavartatja magát,egész nap meg se áll,ha esik,ha fúj. napi 2 óra nyuga van kb. :S néha már fáj. Na,de a hasam annál inkább érzi a frontot. Jósolgatok szépen ebbe a hülye időben. Ha nincs front,egy db. görcsöm sincs :S

2009. júl. 10. 10:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Kinél fogsz szülni? Mikorra vagy pontosan kiírva?
2009. júl. 10. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Aug. 13ra,nincs dokim, majd aki ügyel. De szerintem nálunk is korábban jön a picúr, a 30. héttől nyílok kifelé,úgy imádkoztunk,hogy tegnapig maradjon odabenn. :)
2009. júl. 10. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, én is 34 hetes vagyok, nekem körülbelül 2 hete nyugtalan a baba, és igen fájdalmas dolgokat tud odabent végrehajtani :) szerintem is közrejátszik ebben a front, bár az orvosom szerint mindenkinek van egy ijen időszaka, és ez a 33-36. hétben a leggyakrabb...szerintem ne aggódj, a 4. napra nekem is kifáradt, és volt egy nyugodt napom...utána minden kezdődött előlről :) kitartás!!!
2009. júl. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!