Szoktatok beszélgetni pocilakótokkal?
Én mostanában azt kérdezem tőle, hogy jót választott e anyukájának? ez baj? ti miket szoktatok vele beszélni?
37 hkm
Sziasztok!
Én is rossz anyának érzem magam,mert nem tudok beszélgetni a picivel. Persze volt,hogy énekeltem,mesét olvastam neki,vagy,hogy csak reflexből mondtam neki valamit,mikor éreztem,hogy rúg. De valahogy nem tudok leülni és a pocimhoz beszélni. Félek,hogy akkor,hogy lesz belőlem jó anyuka? 27hkm
én se nagyon tudom mit mondhatnék neki amikor fözök akkor mondom hogy épp mit csinálok, tisztára mint valami főzős műsorban :) amikor apával beszélek telefonon akkor utána el szoktam mondani, hogy mit beszéltünk :)
állitolag frankon minden hallatszik oda bent, habár nem tudom erre hogy jöttek rá anno :D
de tényleg ugy kimondottan nem nagyon tudok neki mit mondani, de ne aggodj, szerintem ettöl még jo mamik leszünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!