Van egy tízenéves csipasz kiscsaj. Terhes, elvetetni nem tudja, meg akarja valahogy magában a magzatot ölni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem tudom lebeszélni2012. júl. 4. 13:06
21/49 A kérdező kommentje:
most erre nem tudok mit mondani...miért találnék ki ilyen badarságot?tudom hogy írtó hihetetlen,de ez van
2012. júl. 4. 13:32
22/49 anonim válasza:
Falu-város kikeresése neten. Ott feltüntetik a jellegzetsségeit: ott található a -fürdő, nagy könyvtár, megyei börtön, vagy állami gyermekotthon- szóval ne keress kifogásokat, az Istenért, meg tudod találni!!! Segítsek??? Mondjad a város nevét! Oda lehet hívni, ha kamuzik, majd ráfizet...
23/49 anonim válasza:
Milyen jó itt szórakozni ebben a 40 fokban.
24/49 A kérdező kommentje:
Megvan már hogy hol van.
40fokban?De jó is lenne ha itt is olyan idö lenne..
2012. júl. 4. 13:35
25/49 anonim válasza:
Érdekes, most egyből megtaláltad. Magadtól nem volt ennyi eszed? Na jó, megyek is, nincs ehhez idegzetem....
26/49 A kérdező kommentje:
Nem nem volt ennyi eszem,valahogy nem gondoltam rá...megesik az ilyen...nem?
2012. júl. 4. 13:39
27/49 anonim válasza:
Na, akkor keress telefonszámot, és hívj. Mutatkozz be, lehet álnévvel is, de ha nevet mondasz, komolyan vesznek.
A lány teljes nevét mondjad el, és az aggodalmaid, miszerint készül valamire, nézzenek rá.
28/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Amúgy nem szoktam ilyen birka lenni,de alahogy most sikerült
2012. júl. 4. 13:41
29/49 anonim válasza:
majd írj, hogy mi lett a dolog vége.
30/49 anonim válasza:
mindenkeppen beszelj telefonon az intezetissel, vagy valami nevelovel, mondd neki hogy alapos okod van azt feltetelezni hogy xy terhes, vizsgltassak ki, mert azt feltetelezed, hogy valami butasagra keszul. ok mindenkeppen hinni fognak neked, de siess, nehogy keso legyen.ird meg majd a fejlemenyeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!