Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van egy tízenéves csipasz...

Van egy tízenéves csipasz kiscsaj. Terhes, elvetetni nem tudja, meg akarja valahogy magában a magzatot ölni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem tudom lebeszélni

2012. júl. 4. 13:06
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
hát gondolom hogy hihetetlne de így van...lehet kamuzik a kiscsaj de ö ilyen intézetis,14 éves a bikája meg 20....
2012. júl. 4. 13:21
 12/49 anonim ***** válasza:

Akkor így járt! Nem tudsz mit tenni. Esetleg facen megnézed, hogy fent van-e, rokonok, stb. Ha találtál valakit, akkor mondd el neki!

(Hüly* kis valami!!! Megérdemli, ha soha nem lehet majd gyereke!!!!!!!!!!!) Vagy a kérdés kamu.

2012. júl. 4. 13:21
 13/49 A kérdező kommentje:
ezt ugatom neki fél órája...de nem hallgat rám..pedig mondzam hogy szülje meg és adja örökbe...de nem
2012. júl. 4. 13:23
 14/49 anonim ***** válasza:

Neharagudj kedves kérdező, de azért a Te mondataid is érdekesek számomra.

Kb. egy szinten lehetsz ezzel a csajjal, már ha igaz a dolog.

2012. júl. 4. 13:24
 15/49 A kérdező kommentje:
hát hogy a mondataim milyenek az most mindegy,itt dühöngök és könyörgök egy nállam több mint 10 évvel fiatalabbnak hogy ne legyen hülye...szerintem te se írnál szebben,értelmesebben
2012. júl. 4. 13:25
 16/49 anonim ***** válasza:
Tudod, melyik intézet az? A neten beütöd az intézet nevét, kidobja a honlapot. Ott lesz telefonszám, azt felhivot, csokolom, nézzék meg Ágikát, mert terhes, és meg akarja ölni magát azzal, hogy a babát akarja eltüntetni.
2012. júl. 4. 13:26
 17/49 anonim ***** válasza:
Bocs, gyorsan írok.
2012. júl. 4. 13:27
 18/49 anonim ***** válasza:

Rokonod? Ha nem akkor ne foglalkozz Vele. Az ilyenen se a pszichológus nem segít, se semmi. Majd csinál magával valamit, kórházba kerül, talán nem éri nagy baj, az életben nem lehet többet gyereke és mire eltelik 10 év bánni fogja, de nagyon.

Így jááárt....

2012. júl. 4. 13:28
 19/49 A kérdező kommentje:
csak a falut/várost tudom de onnan már könnyebben megy.Csak nem tudom mit érek innen messziröl a hívásommal,meg mivan ha a kiscsaj csaj hazudozik?persze én meg aggódom mert én úgy örülnék már egy gyereknek,csak nekem nem lehet :(
2012. júl. 4. 13:28
 20/49 anonim ***** válasza:

16. válaszoló megmondta a tutit. Ez miért nem jutott eszedbe, ha igaz a kérdésed?

Oké, most jön az, hogy nem tudod melyik intézet.

2012. júl. 4. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!