Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen elszívok napi 1...

Terhesen elszívok napi 1 doboz cigit. Mért nem bírják felfogni, hogy ez az én döntésem? Az elsőnek sem lett semmi baja.

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 15:31
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon szurkolok neked!!!!!

L.35+2

2009. júl. 12. 11:11
 42/44 anonim ***** válasza:

Biztosan sikerül, ha tényleg, tiszta szívből akarod. Nézz rá sokszor az első gyerekedre és örülj tiszta szívedből, hogy nincs baja, nem beteg, élheti a kisgyerekek gondtalan életét. A minap olvastam egy cikket egy tüdőbeteg 7éves kisfiúról, aki akkora mint egy 3éves, kb 12kg és a szemében annyi fájdalom van, hogy egész este bőgtem. Igaz, ő immunhiányos, de kérdem én: ki akarod tenni a gyerekedet akár csak 1 nap kórháznak is? Állandó szurizásnak, örökös gyógyszerszedésnek? Biztosan nem. És ha elég akaraterőd van (tudom, hogy van, mert lennie kell), akkor a cigi letételével jelentősen csökkented az esélyét, hogy a jövőben bármi rossz történjen veletek.

Én vagyok az, aki azt írtam, hogy cigiztem terhességem előtt, de mikor elterveztük a babát, letettem és a kisfiam gyönyörű egészséges 20hónapos rosszcsont, aki 14 hónapos koráig szopizott és azóta is makkegészséges. Pl még egyetlenegyszer sem hányt.

Drukkolok neked tiszta szívből, de azt hiszem, igazán nem kell ez neked, mert menni fog :)

Boldog babavárást!

Anyuka, + 16 heteske :)

2009. júl. 12. 15:04
 43/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a biztatást. Mióta kiírtam a kérdést, nem gyújtottam rá, és ma már nem is hiányzott annyira. Ráadásul ma megmozdult a babám. Igaz az elsővel csak 2-3 szálat szívtam el, mégis nagyon sajnálom, hogy nem volt annyi erőm mint most.
2009. júl. 12. 18:18
 44/44 A kérdező kommentje:
Még most sem gyújtottam rá, és már nem is hiányzik :) Köszönöm mindenkinek, még a negatív válaszokat is, legalább észhez tértem:)
2009. júl. 15. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!