Amikor öntöttem a krumplit a forro vizbe, a hasamra cseppen egy cseppje, éreztem hogy süt, de nem volt vészes. Ez látszodhat a babun? 34hkm
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 20:45
1/9 anonim válasza:
Ne félj, nem fog rajta látszódni!
2/9 anonim válasza:
hátha az egy csepp átment a hasfaladon, a méheden meg a magzatvízen és mázon, akkor biztos.
3/9 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyen badarságokban :), de ott van májfolt a gyerekemen, ahol megdobtak véletlenül szilvamaggal. :) :)
4/9 anonim válasza:
Dehogy is nem fog látszódni.Ilyenre ne is gondolj.Ez badarság.
6/9 anonim válasza:
Nem fog látszódni. Én 30 hetesen LEÖNTÖTTEM magam forró vízzel. Vittem a fazékban a tűz forró vizet, éppen akkor zártam el a gázt alatta. Beleszúrt a csípőmbe (akkor pont azzal küzdöttem), megrogyott a lábam, magamra a forró víz, és 15 centis seb lett a hasamon. Semmi gáz, nyugi!!!! 5 hós baba anyukája
7/9 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz,nyugi.Ez csak egy babona!
8/9 anonim válasza:
Te jó ég, milyen ostoba emberek vannak!!!!!
9/9 anonim válasza:
Nem lesz baja nyugi, de a biztonság kedvéért legközelebb tedd a krumplit az edénybe és inkább arra öntsed rá a vizet :) Én is úgy szoktam, bepakolom a krumplit az edénybe, ráöntöm a vizet és tűzre rakom, igaz tovább tart, mert ugye hideg a víz, de annyit megér, hogy elkerüljem a baleseteket:) Ne aggódj, nem lesz baja a bébibek ! 39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!