Olyan kismamikra lennek kivancsi akik programozott csaszarral szultek, mivel feltek a szulestol. Ezt hogy beszeltetek meg az orvossal?
Nekem ez olyan érdekes dolog...
Én nagyon de nagyon bevoltam carva a szüléstől. Bármit megadtam volna azért, hogy betoljanak a műtőbe és kiszedjék belőlem a gyereket. De eszembe sem jutott az, hogy odaálljak az orvosom elé és azt mondjam, h bocs dokibácsi, de szeretném ha császár lenne mert nagyon félek. Ilyen nincs! Minden nő fél a szüléstől. A császár egy komoly hasi műtét. A baba szervezete nem tud felkészülni úgy, ahogy a tiéd sem. Lehet hogy könnyebb a császárt választani, de a műtét után 100x jobban fáj minden, mint egy normál szülés után. A vajúdás is baromi fájdalmas, de azt az érzést mikor kibújik végre az a kisember, akire 9 hónapig vártál, és ráteszik a hasadra, leírni nem lehet. Egyszerűen fantasztikus! Arról nem is beszélve, hogy a császár után sokkal később és nehezebben indul be a tej is. Nem adják oda egyből a babát, nem láthatod magzatmázasan (ha altatnak), és még sorolhatnám mennyi élményről marad le így az a nő, aki nem hajlandó szülni! Ne magadra gondolj, hanem a babára. A vajúdásnak komoly szerepe van a folyamatban, ez segíti a babád pici szervezetét felkészíteni a kinti életre! Császárnál pikk-pakk kikapják belőled, és nagyobb a kockázata is, mivel-mint már írtam-komoly hasi műtét!
Nézd meg ezt a videót, megéri-e a császárt választani:
Én 19 órát vajúdtam, azt hittem meghalok a szülőágyon, de semmi pénzért nem cseréltem volna el egy császárra! Bármikor végigcsinálnám megint!
Remélem a sima szülésnél döntesz!
Koszi a valaszaitokat, hasznosak voltak.
Utolso! A sogornom annak idejen meselte, hogy erezte hogy rangatjak a hasat...ebben a videoban jol lehet latni hogy mi is tortent valojaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!