Programozott császárt mikor végzik el?
A kérdésem lényege az lenne, hogy ha programozott császáros lesz valaki, akkor a kiírt (várt, számított) időpont előtt mennyivel végzik? Mitől függ ez? Kinek hogy volt?
Nekem sajnos elsőnek császár lett a vége (köldökzsinór rátekeredett a baba nyakára), és most a második babánknál is császáros leszek.
Nekem farfekvéses volt a babám(első baba volt)és emiatt lett programozott császár.
Mivel a farfekvésnél veszélyes lehet a magzatvíz elfolyása,ezért már a kiírt időpont előtt6 nappal befektetettek,ott pedig a doki megvizsgált és azt mondta már csak pár nap és mehet a császár mert nagyon úgy tűnt hogy megindult volna magától és úgy komplikáltabb lett volna.
Így végül a kiírt előtt 3 nappal megszületett a kisfiam.
Könnyű szülést!
1.programozott császárom 4 nappal volt hamarabb, mint a mensi alapján számított szülés lett volna.
2.programozott császárom kb 1,5 héttel lesz hamarabb, mint a mensi alapján számított.
Az elsőnél vártunk, zárt volt a méhszájam, sokat pihentem, nem voltak fájásaim, volt idő... eü ok miatt volt császár.
A második majd csak májusban lesz, de az orvos mondta, hogy kicsit korábban megcsinálja a műtétet, mert ugye 2.baba, az ember nem is tud annyit pihenni, hamarabb nyílhat a méhszáj, ilyesmi. Itt nem meri megkockáztatni az orvos, hogy az utolsó napokig vár.
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenképp rákérdezek a dokimnál, hogy ő mikor gondolja.
Jó babavárást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!