17-18 hetes kismamik hogy vagytok?
Tudjàtok már milyen nemű babátok lesz?
Kinek hányadik babája lesz?
Hogy bírjátok ezt a forróságot?
Előre is köszi a válaszokat
17 hetes kismami
Én 18+5hetes vagyok és még nem érzem a mozgását :(
Mondjuk mellső fali a méhlepény és a hasfalam is vastagabb.
Szia utolsó válaszoló :-) nyugi érezni fogod :-) .
Minden terhesség más így lehet,hogy te majd csak később fogod érezni a mocorgást :-) .
Jó babavárást :-))
Gratulálok nektek!! :)
Mi pénteken megyünk, jajj, nagyonnagyon várom!!!!
13-as válaszoló, ma 18+4 napos kismami
Sziasztok kismamák :-) mi ma megyünk UH-ra és remélem megtudjuk ,hogy ki is lakik a pocakban :-) .
Este megírom mi újság :-) , mivel este fél 7-re kell mennünk a dokihoz :-) .
Azért szívbôl gratulálok nektek az újabb kisfiúhoz!! :)
Én is úgy várom, hogy megtudjam :)
13-aska :)
6-os vagyok!
Azért gratula a kisfiúhoz.Lehet jobb is így,mert jobban el lesznek.Én ezzel vigasztaltam magam mikor már teljesen felkészültem,hogy kisfiú lesz,aztán meg is szoktam a gondolatot és nagyon furcsa volt,mikor közölték,hogy kislány.Még mindig nem merem elhinni.Majd,ha a következő uh-on is ezt mondják,akkor elhiszem,hisz hány olyan esetet lehet hallani,hogy a végén kiderült,hogy más nemű a baba.
Köszönöm a gratulációkat :-)) . Azért nagyon várjuk őt ès örülünk merz minden rendben van a pici fiúval :-)) csak egy kicsit csalódott voltam mert jó lett volna ha kislány lett volna na de nem baj legalább már mindent tudok a fiúkról :D .
Mindenkinek szívből gratulálok a babákhoz ès kellemes probléma mentes babavárást :-) .
13-as nyugi előbb utóbb megtudod bár a várakozàs a leghosszabb ezt tudom :-)) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!