Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17-18 hetes kismamik hogy...

Anita8401 kérdése:

17-18 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Tudjàtok már milyen nemű babátok lesz?

Kinek hányadik babája lesz?

Hogy bírjátok ezt a forróságot?

Előre is köszi a válaszokat

17 hetes kismami

2012. júl. 2. 13:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok, és remekül érzem magam, amikor nincs ilyen hőség... Ezt nagyon nehezen bírom, de majdcsak alábbhagy pár nap múlva... Holnapután megyek UH-ra, remélem ott már látszani fog, hogy milyen nemű. :) Második gyerkőc, az első kislány. Minden jót neked!
2012. júl. 2. 14:53
 12/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 18 hetes vagyok. És a 12. héten 99%-ra mondták, hogy kislány. A múlt héten voltam a 18 hetes uh-n de nem mutatta, hogy valójában lány vagy fiú, mert összezárta a lábait. Azért szerettem volna a nemével biztosra menni, mert nem tudom, hogy a 12. héten mennyire tudják ezt pontosan megmondani. Azért remélem tényleg kislány, bár a kisfiúnak is örülnék. Nekem ő az első baba, és a forróságot is úgy bírjuk, hogy csak benn a házban a szobában egy ventilátor mellett. Boldog Babavárást minden kismaminak!

27/L

2012. júl. 2. 15:31
 13/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Milyen sok hasonló korú kismami van itt, dejó!!

Én 17+4 vagyok, elvileg kiscsaj van a pociban, de minden alkalommal törökülésben ült, így ez csak tipp a dokimtól egyenlőre :)

Első baba, tavaly volt egy missed ab-om, remélem most minden rendben lesz.

Jövő hét pénteken megyünk a genetikai UHra.

Vetettetek be valami praktikát, hogy mozogjon a bébi?

Én keserű csokit, szőlőcukrot, kezeivel integetett, forgolódott, de törökülés, az maradt.

Szerintetek ha már fejvégű volt, akkor már az is marad, vagy ez még változhat?

Nálunk is alsó szint függöny behúzva+ventillátor, így egy fokkal jobb, az emeleten nem bírom elviselni a forróságot.

2012. júl. 2. 15:52
 14/32 anonim ***** válasza:
Legelső voltam. Nekem lányaim lesznek... :P Szóval :D
2012. júl. 2. 16:10
 15/32 anonim ***** válasza:

szia!

én is még csak 16+2 vagyok bár a babám nagyobb egy héttel a méretei szerint. kisfiú lesz:) 1 baba és én 33 éves vagyok.

nagyon nem birom a meleget főleg hogy egy konyhán dolgozok de már nem sokáig még van 2 hetem és elmegyek táppénzre.

2012. júl. 2. 18:01
 16/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok kismamák :) de szépen összejöttünk :) .

Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy van olyan köztetek akinek már mocorog a babája /babái :) ? Nekem már egy hete érezhetően mocorog bár még csak ritkán és kicsiket de mozgolódik a drága :) .

Hiába a harmadik babánk lesz de nagyon várjuk már,lehet,hogy egyedül vagyunk ezzel a párommal de totál úgy éljük meg mintha az első babánkat várnánk :).

Nekünk rögtön összejött a baba szerencsére,március 5-én vetettem le a spirálomat és már áprilisban pozitív lett a tesztem :)) párom nagyon büszke volt magára :))) .

Minden kismamának szívből gratulálok a babához/babákhoz :) és nagyon boldog baba várást mindenkinek :)

2012. júl. 2. 20:19
 17/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én nov. 30-ra várom a babát! Múlt héten voltam magán orvosnál vizsgálaton, uh-n, kislányt látott! :) 9én megyek kötelező uh-ra reméljük ott is megmutatja majd magát!Pocakom nődögél, érzem a mozgást, nem erős, de érezhető :)Meleget szobában klímával egész jól viselem! Étvágyam van bőven, vitamint szedem még! Első baba, így nagyon várjuk már! Ti mikor fogtok vásárolni majd? 4D uh-ra mentek majd, mikor? Boldog babavárást mindenkinek!

28 éves 18hetes kismama (de jó ezt leírni :) )

2012. júl. 3. 13:56
 18/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

6-os válaszoló vagyok,akinek ikrekkel indult,de 1 baba maradt.Most tudtam meg,hogy kislányom van.Hát babonák ide,hogy csúcsos has fiú mutat.Hát ez is megdőlt,sőt az inga se jött be.,de kínai fogamzás naptár igen.

2012. júl. 3. 17:32
 19/32 A kérdező kommentje:

Szívből gratulálok kedves 6-os válaszoló :-) .

Remélem egy hèt múlva mi is kiscsajt látunk majd a képernyőn :-))

2012. júl. 3. 19:37
 20/32 anonim ***** válasza:

Drukkolok!Majd írj!

6-os voltam.

2012. júl. 4. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!