17-18 hetes kismamik hogy vagytok?
Tudjàtok már milyen nemű babátok lesz?
Kinek hányadik babája lesz?
Hogy bírjátok ezt a forróságot?
Előre is köszi a válaszokat
17 hetes kismami
Sziasztok!
Én 18 hetes vagyok. És a 12. héten 99%-ra mondták, hogy kislány. A múlt héten voltam a 18 hetes uh-n de nem mutatta, hogy valójában lány vagy fiú, mert összezárta a lábait. Azért szerettem volna a nemével biztosra menni, mert nem tudom, hogy a 12. héten mennyire tudják ezt pontosan megmondani. Azért remélem tényleg kislány, bár a kisfiúnak is örülnék. Nekem ő az első baba, és a forróságot is úgy bírjuk, hogy csak benn a házban a szobában egy ventilátor mellett. Boldog Babavárást minden kismaminak!
27/L
Sziasztok!
Milyen sok hasonló korú kismami van itt, dejó!!
Én 17+4 vagyok, elvileg kiscsaj van a pociban, de minden alkalommal törökülésben ült, így ez csak tipp a dokimtól egyenlőre :)
Első baba, tavaly volt egy missed ab-om, remélem most minden rendben lesz.
Jövő hét pénteken megyünk a genetikai UHra.
Vetettetek be valami praktikát, hogy mozogjon a bébi?
Én keserű csokit, szőlőcukrot, kezeivel integetett, forgolódott, de törökülés, az maradt.
Szerintetek ha már fejvégű volt, akkor már az is marad, vagy ez még változhat?
Nálunk is alsó szint függöny behúzva+ventillátor, így egy fokkal jobb, az emeleten nem bírom elviselni a forróságot.
szia!
én is még csak 16+2 vagyok bár a babám nagyobb egy héttel a méretei szerint. kisfiú lesz:) 1 baba és én 33 éves vagyok.
nagyon nem birom a meleget főleg hogy egy konyhán dolgozok de már nem sokáig még van 2 hetem és elmegyek táppénzre.
Sziasztok kismamák :) de szépen összejöttünk :) .
Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy van olyan köztetek akinek már mocorog a babája /babái :) ? Nekem már egy hete érezhetően mocorog bár még csak ritkán és kicsiket de mozgolódik a drága :) .
Hiába a harmadik babánk lesz de nagyon várjuk már,lehet,hogy egyedül vagyunk ezzel a párommal de totál úgy éljük meg mintha az első babánkat várnánk :).
Nekünk rögtön összejött a baba szerencsére,március 5-én vetettem le a spirálomat és már áprilisban pozitív lett a tesztem :)) párom nagyon büszke volt magára :))) .
Minden kismamának szívből gratulálok a babához/babákhoz :) és nagyon boldog baba várást mindenkinek :)
Sziasztok! Én nov. 30-ra várom a babát! Múlt héten voltam magán orvosnál vizsgálaton, uh-n, kislányt látott! :) 9én megyek kötelező uh-ra reméljük ott is megmutatja majd magát!Pocakom nődögél, érzem a mozgást, nem erős, de érezhető :)Meleget szobában klímával egész jól viselem! Étvágyam van bőven, vitamint szedem még! Első baba, így nagyon várjuk már! Ti mikor fogtok vásárolni majd? 4D uh-ra mentek majd, mikor? Boldog babavárást mindenkinek!
28 éves 18hetes kismama (de jó ezt leírni :) )
Sziasztok.
6-os válaszoló vagyok,akinek ikrekkel indult,de 1 baba maradt.Most tudtam meg,hogy kislányom van.Hát babonák ide,hogy csúcsos has fiú mutat.Hát ez is megdőlt,sőt az inga se jött be.,de kínai fogamzás naptár igen.
Szívből gratulálok kedves 6-os válaszoló :-) .
Remélem egy hèt múlva mi is kiscsajt látunk majd a képernyőn :-))
Drukkolok!Majd írj!
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!