4-5 hetes kismamik hogy vagytok? Fáj a fejem görcsölgetek ma meg hányingerem van már komolyan a sírás környékez.
A terhesseg hoemelkedessel jar. En kivancsisagbol megmertem honaljban parszor, 37,3 korul volt. Nem sok, ezert masallapot, mashogy mukodunk ilyenkor.
Nekem a dokim azt mondta, hogy csak akkor vegyek be gyogyszert, ha mar nem birom, mert ilyenkor fejlodik az idegrendszere, a belso szervei, az agya, es minden mas, az elso trimeszterben.
Es csakis a kek panadolt ajanlotta, a gyogyszertaros is.
Most meleg is van, eleve a testhőmérsékleted is magasabb+ a terhesség......
Én nem szednék be gyógyszert, kivétel, ha már nagyon-nagyon nem bírom. Igyál gyógynövény teát, amit terhesség alatt lehet s jó a fejfájásra is,
Szia
Én is 5hetes vagyok. A fejem az nem fáj, de a fészkeimnél néha szurkál...meg allergiás is vagyok és sokat tüsszentek, akkor is érzem a hasam. Nem fáj, nem görcsöl csak néha szurkál.
Jövő héten kérek időpontot a dokihoz.
Te mikor mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!