Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetes kismamik hogy...

4-5 hetes kismamik hogy vagytok? Fáj a fejem görcsölgetek ma meg hányingerem van már komolyan a sírás környékez.

Figyelt kérdés
Mit csinálhatok hogy ne fájon a fejem és ne legyen hányingerem? Szerintetek ez nem túl korai? :'(
2012. jún. 24. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nem bírok tovább várni, 3 hónapja spontán elvetéltem.

Szeretném tudni, hogy szabályos és a helyén van minden.

Bízom benne , hogy minden rendben van, és lesz!!

2012. jún. 24. 11:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Én is!!!!
2012. jún. 24. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én 5 hetes vagyok, én is görcsölgetek néha, hányingerem van, egyszer még rá se bírok nézni a kajára, 10 perccel később meg falhatnékom támad, és tegnap kicsit megijedtem, mert egy kevés barnás valami kifolyt. Szóval holnap megyek dokihoz.
2012. jún. 24. 17:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Huuuu a barnás valamiről azt hallottam hogy nem jó. Remélem hogy nincs semmi baj. Nem mot kellene menstruálnod??
2012. jún. 24. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem most kéne, pont 2 hete kellett volna megjönnie. Azóta nem volt szex, csak tegnap hajnalban, és utána reggel még nem volt semmi, 11 körül mikor wc-re mentem, akkor meg ez a barnás dolog. Sajnos volt egy méhenkívülim ez előtt, ezért nagyon megijedtem, de az viszont tényleg olyan volt, hogy onnantól kezdve barnáztam, amikor meg kellett volna jönnie, és az egyre csak erősödött. Most viszont tegnap délelőtt óta semmi. Szóval remélem csak az együttlét bolygatta meg kicsit és nem lesz baj. Holnap megyek dokihoz azért. :)
2012. jún. 24. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:
ÉN 4-5 hetes kismamaként állandóan beteg voltam.akkor még nem tudtam h baba lesz.torokgyulladás stb.megszenvedtem nagyon.szerencsére nem vagyok nagy gyógyszer beszedő ezért nem szedtem fájdalomcsillapítón kívül semmit.:)ezt sajnos túl kell élni.pihenj sokat és türelem majd elmúlik:)
2012. jún. 25. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!