Fiatal kismamák! (kb 18-23 év) Csak én érzek ilyesmit?
Mikor megyek pl, nőgyógyász kontroll vagy UH.. Vagy mindegy milyen vizsgálatra... Csak rám néz furcsán a többi kismama? Olyan... nem is tudom... furcsán... kicsit feszélyezve érzem magam.. főleg mikor órákat kell várnom, hogy sorra kerüljek.
19 éves 22 hkm
Szia!
Bár én 24éves vagyok (4hós kislány anyukája), de engem rendszeresen megnéztek... Ráadásul mikor még kisterhes voltam, meg is lepődtek, h megtartom, még volt is olyan, aki rá is kérdezett! Legszívesebben neki tudtam volna menni! Hozzáteszem, jól szituált, jó egzisztenciával bíró ember vagyok! Egyszerűen, ha valaki nem 28-tól fölfelé vállal gyerek az már UFÓ! Szerintem ez borzasztó! Én sokkal jobbnak tartom, ha valaki viszonylag fiatalon lesz anyuka! :)Egyszerűen ne foglalkozz senkivel!
Rám nem néztek furcsán szerencsére, pedig tartottam tőle. Inkább pozitív volt az ismerősök/idegenek hozzá(m)állása.
20 éves, 2 gyerekes anyuka
Látom,hogy már nem igazán érkeznek válaszok,viszonylag régi a kérdés,de azért én is ideírom a véleményemet,hátha valaki ha erre jár elolvassa!:)
Szóval. Rám nem néznek furcsán,mondjuk kissé idősebbnek is nézek ki a koromnál,de egyébként az a tapasztalat,hogy a 30-as és afeletti nők azt gondolják rólunk,fiatalabb kismamákról,hogy biztosan becsúszott és ha már így alakult,megtartjuk. Nyilván vannak ilyen esetek is,de mi a férjemmel momentán 1 éve járunk orvoshoz sikertelen gyermekáldás miatt és ezt senki nem kérdezi meg,csak beskatulyáznak a korunk alapján. Pedig 2 éve házasok vagyunk és semmi különösebb okunk nem volt rá,hogy összeházasodjunk,csak annyi,hogy szeretjük egymást! A mai világban egyébként sem divat a házasság az idősebbek körében sem,nemhogy a fiataloknál. Emlékszem,nagyon sokan(30-as,40-es élettársi kapcsolatban élők)kérdezték tőlünk,amikor bejelentettük,hogy összeházasodunk,hogy minek? Mi pedig azt kérdeztük:miért ne??? A házasság egy csodás kötelék,ami csak megerősíti két ember összetartozását. És amikor elérkezik a várt gyermekáldás is,akkor teljesedik ki a kis család! Csodás érzés.:) Főleg,hogy ikreket várunk és így letudtuk egy kalap alatt a két gyereket!:P
Ja igen,én 22 vagyok,a férjem 24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!