Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen 10 kilonal jarok,...

20 hetesen 10 kilonal jarok, mennyire szamithatok a vegeig?

Figyelt kérdés
Normal testalkattal kezdtem es mindig ehes vagyok.
2012. júl. 1. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha így folytatod,akár 20 kg is lehet a végére.
2012. júl. 1. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
El kell, h keserítselek, akkor te eléggé hajlamos vagy a terhesség alatt a hízásra. Én is normél súlyú voltam, 56-ról 85-re híztam a végére. Ebből 11 kiló lejött miutén megszültem, tehát 74-el mentem haza a kórházból. Kisfiam 2 éves, most vagyok ismét 55 kg. Azér vigyázz, mert lehetnek szövődmények a hízás miatt, terhességi cukor, magas vérnyomás, fehérjevizelés, súlyos esetben toxémia. A vérnyomást gyakran ellenőrizni kell. Nekem az utolsó héten fehérjét találtak a vizeletemben és 140-es volt már a vérnyomásom, de szerencsére nem volt még ez vészes. Kérd ki a védőnő véleményét, h mi az amit inkább egyél, ami finom is, laktató is, de tápértéke megvan, de mégsem hízlal annyira. Nekem sok jó dolgot mondot, pl kockázzak fel almát, sárgadinnyét, meg amit még szeretek és tegyek bele trappista sajtot. A sajt miatt nem annyira könnyű kaja, de azér mégsem egy pizza.
2012. júl. 1. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

Szia!

Ha nem fogod vissza magad, akkor bizony elég sok lehet a végére! A duplája de akár a triplája is. Én 19 hetes vagyok és még semmit sem híztam, igaz én egy pici súlyfesleggel kezdtem. De pont ezért nagyon odafigyelek, hogy mit eszem.

Ha éhes vagy egyél meg egy almát, vagy kettőt, a vajas-sajtos-sonkáj-majonézes szendvicseket, palacsintákat inkább reggel edd, ebédre meg sovány husi, sok zöldség, leves. Délután meg eszegess gyümölcsöt, bármit amit megkívánsz, csak vigyázz a banánnal és a szőlővel. Este meg már ne egyél, vagy ha nagyon muszáj akkor salátát citromos, vagy olivaolajos öntettel (ne ezerszigettel). Heti egyszer megengedett egy "normális" vacsora, de egy idő után már nem esik majd jól. A rizst, krumplit, tésztát, fehér kenyeret száműzd az étlapról, helyettesítsd teljeskiörlésű dolgokkal, barnarizzsel, durumtésztával. Igyál sok folyadékot (vizet, teát), kerüld a cukros gyümölcsleveket, kólát, stb.

Ha ezeket betartod, akkor visszafoghatod a túlzott hízást, a babád meg elveszi úgy is ami kell, nem fog éhenhalni, sőt, még jót is teszel vele ha így táplálkozol!

Sok egészséget és szép babavárást!

2012. júl. 1. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, és kihagytam a kismamatornát, vagy a napi egy órás sétát (akár két részletben is). Kell a mozgás még ilyenkor is! Ne hagyd el magad! :D
2012. júl. 1. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Még ugyanennyire. Én is 20 hetes vagyok, és én 8 kg-ot híztam. Én is örökké éhes vagyok, pedig sok gyümit is eszek. Lányommal 20kg-ot híztam, és most a fiammal is fogok ennyit.
2012. júl. 1. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy huszasra siman. Azert irom ezt, mert az elso tizet is a jo etvagy miatt hiztad, tehat ha az marad es igy eszel, akkor a tiz kilo ezen kivul realis tipp. Ha meg esetleg vizesedni is fogsz, akkor meg tobb lehet.

De az is lehet, hogy az utolso par hetben olyan szintu gyomoregesed lesz, hogy nem fogsz birni enni, tehat lehet, hogy nem jon fel mar tiz.

Mindenesetre probalj meg kicsit lassitani szerintem.

2012. júl. 1. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
En a 20. hetig 6kg-t hiztam es +25kg lett a vege! hozzatszem a korhazbol minusz 5kg-val jottem ki,szoval kinszenvedes volt leadni a maradekot :/
2012. júl. 1. 21:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Mar most sokszor megkapom, hogy mennyit hiztam, kepzelem hogy fogok kinezni a vegen.
2012. júl. 1. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!