20 hetesen 10 kilonal jarok, mennyire szamithatok a vegeig?
Szia!
Ha nem fogod vissza magad, akkor bizony elég sok lehet a végére! A duplája de akár a triplája is. Én 19 hetes vagyok és még semmit sem híztam, igaz én egy pici súlyfesleggel kezdtem. De pont ezért nagyon odafigyelek, hogy mit eszem.
Ha éhes vagy egyél meg egy almát, vagy kettőt, a vajas-sajtos-sonkáj-majonézes szendvicseket, palacsintákat inkább reggel edd, ebédre meg sovány husi, sok zöldség, leves. Délután meg eszegess gyümölcsöt, bármit amit megkívánsz, csak vigyázz a banánnal és a szőlővel. Este meg már ne egyél, vagy ha nagyon muszáj akkor salátát citromos, vagy olivaolajos öntettel (ne ezerszigettel). Heti egyszer megengedett egy "normális" vacsora, de egy idő után már nem esik majd jól. A rizst, krumplit, tésztát, fehér kenyeret száműzd az étlapról, helyettesítsd teljeskiörlésű dolgokkal, barnarizzsel, durumtésztával. Igyál sok folyadékot (vizet, teát), kerüld a cukros gyümölcsleveket, kólát, stb.
Ha ezeket betartod, akkor visszafoghatod a túlzott hízást, a babád meg elveszi úgy is ami kell, nem fog éhenhalni, sőt, még jót is teszel vele ha így táplálkozol!
Sok egészséget és szép babavárást!
Egy huszasra siman. Azert irom ezt, mert az elso tizet is a jo etvagy miatt hiztad, tehat ha az marad es igy eszel, akkor a tiz kilo ezen kivul realis tipp. Ha meg esetleg vizesedni is fogsz, akkor meg tobb lehet.
De az is lehet, hogy az utolso par hetben olyan szintu gyomoregesed lesz, hogy nem fogsz birni enni, tehat lehet, hogy nem jon fel mar tiz.
Mindenesetre probalj meg kicsit lassitani szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!