35 hetesen mire számíthatok?
Olvastam, hogy most kezd el igazán nőni a pici :) akkor remélhetem, hogy nagyobb lesz a pocakom? most kb 2000gramm. Létezik hogy a maradék 5 hétben annyit hízzon, hogy 3,5-3,8 kg legyen amikor megszületik?
Gondolom látszik, hogy első babás vagyok :-P csak izgulok, mert úgy érzem most még kicsi, holott már majdnem a végén vagyok.
köszi
+21 kg sok, valóban, 10-12 az átlagos és ideális súlygyarapodás, annak ellenére, hogy most majd sokan leírják, hogy ők 20 kilót fogytak a szülőszobán meg stb.
21-et is le tudsz majd adni, nekem fontos volt, hogy az eredeti alakommal jöjjek haza a szülőszobáról (IR-es vagyok, megküzdöttem a vékonyságért :D), így én 7 kilót híztam, és 9-et már bent fogytam. (Nem fogyóztam, de tartottam azt a diétát, amit 3 éve tartanom kell.)
A pocakod meg most napról napra fog nőni, a baba pedig kb. 250 grammot hízik hetente.
Az átlag babasúly 2550g a 35. héten, tehát a tied picit könnyebb.
A 21 kg nem kevés, bár én 16-ot híztam...
Nekem a babó 35+5 napon kb. 2800 gramm volt, de az utolsó hónapban heti 200-250 grammot is híznak. Ezek csak becsült értékek, 30-40 dkg-ot is "tévednek".Nem vizsgálták a lepényedet és az áramlást?
37 hetes kismama
Amúgy miért akarsz közel négy kilós babát szülni?
2700-800 meg simán meglesz.
Ja, és a becslés is tévedhet, fél kilót simán, de épp pár hete mondta a szülésznőm, hogy egy kilós súlybecslés tévedés is akadt már...
A Te súlyodnál az is kérdés, hogy miről indultál, hány centi vagy stb.
ezzel kiszámolhatod, hogy nagyon fölötte vagy-e...
Én hétfőn töltöm a 35. hetet. 6.5 kilot híztam eddig, de én 70ről indultam, szóval nekem így pont jó.
Szerintem se reménykedj, hogy 4 kg-os babát szülj. :)
Egyébként nekem most nagyon beindult a pocaknövés, szinte napról- napra látom a változást. Szóval ne izgulj, megindul majd a pocakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!