Teherbe tudok úgy esni, hogy megvolt a menstruációm közben?
Figyelt kérdés
A fiú nem élvezett el bennem de nagyon aggódom hisz már az előváladékban is lehet valami2012. júl. 1. 11:02
1/8 anonim válasza:
Nem.
Peteérés nincs olyankor, mikor menstruálsz.
Csak és kizárólag peteéréskor eshetsz teherbe.
2/8 anonim válasza:
De!!!! Bármikor lehet spontán peteérés!
5/8 anonim válasza:
A ciklus BÁRMELY napján teherbe lehet esni, csak mensikor ennek az esélye nagyon alacsony. (de nem lehetetlen)
Mondjuk az előváladék még alacsonyabb kockázatú, szóval valószínű nem estél teherbe.
6/8 anonim válasza:
Én menstruáciokór estem teherbe és már 5 hetes vagyok :)
7/8 anonim válasza:
Igen! Az esély igen csekély, de nem kizárt!
8/8 anonim válasza:
Ha nem élevezett el benned, akkor nem lehetsz egyáltalán terhes. Ha menstruáció közben szeretkeztetek akkor is 0,0001% rá az esély. Ha pedig menstruáció közben csak előváladékkal érintkezett a hüvelyed, akko 0,00000001% esélyed van rá kb. De mondjuk nem értem, hogy miért kell menszi közben dugni! Mármint ez titeket nem undorít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!