Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatás után megváltozott a...

Szoptatás után megváltozott a cicitek? Logos lett? Ha igen, mit lehet ellene tenni? 35hkm

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem olyan, mint egy üres tejes zacskó. :( Gyakorlatilag a megnyúlt bőr maradt. Bár ez nem a szoptatás miatt, nekem alapjáraton a terhesség/szülés előtt C/D kosár kellett, a súlyomtól függően. Szülés után lett F-es. Azóta viszont annyit fogytam, hog most már csak B kosár kell, emiatt lett ilyen a mellem.
2012. jún. 30. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:

oh csupa szerencsés anyuka...

26 évesen szültem a kislányom, és 25hónapig szopattam.

80B melltartóim voltak most 90C kell, és volt hogy a 95C kicsi volt...

Formára talán megmaradtak, de lejebb kerültek, sőt csíkosak is lettek. Melltartóban úgyahogy megvannak, de annélkül sztem nem szépek,(férjem hál' istennek szereti őket így is)

Most babát várok:)) és szeretném őt is majd sokáig szoptatni, és utána vissza akarom rakatni őket a helyükre)))

2012. jún. 30. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:

nem volt túl nagy mellem alapjáraton , a terhesség végére, tejbeindulásra 2 számot nőtt

22 hónapig szoptattam a kisfiam.

ahogy leálltunk összement, nagyon nagyon.

tök bepánikoltam, hetekig el sem tudtam fogadni, hogy olyan pici, még a férjem előtt is szivacsos melltartóban közlekedtem...

nem lett lógós.

a második babával megint elkezdett nőni, most jó lenne, ha mondjuk ekkora maradna :D

2012. júl. 1. 05:10
 14/14 anonim ***** válasza:

2 gyereket szoptattam 2x11 hónapig, ennek már 1,5 éve.

A mellem megváltozott, határozottan. 75A-ról 75C-re nőtt és sajnos kicsit lógnak is, bár a ceruzateszt szerencsére negatív :) Engem a mellbimbóm zavar a legjobban, mert megnőtt és sötétebb is lett.

Ez van, egyik ellen sem lehet mit tenni, ez szimpla genetika és én sajnos szerencsétlen géneket örököltem :(

2012. júl. 1. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!