Szoptatás után megváltozott a cicitek? Logos lett? Ha igen, mit lehet ellene tenni? 35hkm
oh csupa szerencsés anyuka...
26 évesen szültem a kislányom, és 25hónapig szopattam.
80B melltartóim voltak most 90C kell, és volt hogy a 95C kicsi volt...
Formára talán megmaradtak, de lejebb kerültek, sőt csíkosak is lettek. Melltartóban úgyahogy megvannak, de annélkül sztem nem szépek,(férjem hál' istennek szereti őket így is)
Most babát várok:)) és szeretném őt is majd sokáig szoptatni, és utána vissza akarom rakatni őket a helyükre)))
nem volt túl nagy mellem alapjáraton , a terhesség végére, tejbeindulásra 2 számot nőtt
22 hónapig szoptattam a kisfiam.
ahogy leálltunk összement, nagyon nagyon.
tök bepánikoltam, hetekig el sem tudtam fogadni, hogy olyan pici, még a férjem előtt is szivacsos melltartóban közlekedtem...
nem lett lógós.
a második babával megint elkezdett nőni, most jó lenne, ha mondjuk ekkora maradna :D
2 gyereket szoptattam 2x11 hónapig, ennek már 1,5 éve.
A mellem megváltozott, határozottan. 75A-ról 75C-re nőtt és sajnos kicsit lógnak is, bár a ceruzateszt szerencsére negatív :) Engem a mellbimbóm zavar a legjobban, mert megnőtt és sötétebb is lett.
Ez van, egyik ellen sem lehet mit tenni, ez szimpla genetika és én sajnos szerencsétlen géneket örököltem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!