Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatás után megváltozott a...

Szoptatás után megváltozott a cicitek? Logos lett? Ha igen, mit lehet ellene tenni? 35hkm

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 19:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én 4hétig próbálkoztam a szoptatással,mindhiába és 4 hét alatt is kicsit,de ereszkedett a mellem. Ennek 4éve és úgymond visszaállt. :)
2012. jún. 30. 19:27
 2/14 anonim ***** válasza:

Semmit nem változott, 8 hónapig szoptattam, talán kicsit nagyobb, teltebb lett, de nem lóg.

Barátnőmnek terhesség alatt megnőttek a mellei rendesen, 3 hónapig szoptatott. Utánna leeresztettek mint a tejes zacskó, megnyúltak, lógnak.

Most megint terhes, mint két dinnye, szépen felteltek, de már előre fél, hogy fognak szoptatás után kinézni.

Sajnos ez ellen nem igen lehet mit tenni.

2012. jún. 30. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem, hála Istennek, pedig 2 gyereket is szoptattam 8 hónapig, és az első időkben napi 2 liter tejet fejtem le, ami felesleges volt, annyi volt. Bár még csak 29 vagyok, szóval...Bár unokatesómnak plasztikáztatni kellett, annyira kegyetlenül nézett ki 2 gyerek után. Inkább genetika.
2012. jún. 30. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem visszaállt eredetibe.5 év szoptatás után(2 gyerek).

Most lassan megint 5 év szoptatás végéhez érek(2 gyerek)hogy milyen lesz a mellem nem tudom,mert 1 éve csak a jobb mellemből szoptatok.a bal már olyan mint régen.A korom is 40-hez közeli azért remélem ekég "rugalmas" vagyok még.

2012. jún. 30. 19:40
 5/14 anonim ***** válasza:
(k),l
2012. jún. 30. 19:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, mennyi mindenen "megy keresztül" a melled... Terhesség alatt megnő, aztán szoptatás, majd visszafogyás... Ezek sajnos mind megviselik... Én is azt gondolom, h ez nagymértékben genetika függvénye, hogy kinél mennyire változik el. Ami segíthet, az a jó melltartó viselése, hideg-meleg vizes váltózuhany, kenegetés. A legjobbakat!
2012. jún. 30. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem lesz feltétlenül lógós, és nem is függ össze azzal, hogy meddig tudsz szoptatni.

Az enyém hihetetlen módon összement, nincs rá való melltartó! 2 évig szoptattam. Mondjuk eléggé sovány vagyok, ha valahogy tudnék hízni, biztos menne mellre is.

2012. jún. 30. 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Igen főképp genetika szerintem is, hogy a közte lévő kötőszövet meg a bőr mennyire rugalmas. Sajnos nekem anyumnak is lógós lett, nekem is az bár még a végállapotot nem tudom mert csak 2 hónapja hagytam abba a harmadik babám szoptatását, és állítólag 6 hónap kell míg visszaépül bele a zsír stb. Mondjuk én sokat fogytam is. Nemrég még 78 kiló voltam most meg 64 vagyok.

2 kosárméretet csökkent is a cicim, meg még lóg is...:((

ez van.

Pedig 30 vagyok, szóval idősebbnek se mondható.

2012. jún. 30. 20:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem lett lógós,de kicsi mellem van,lehet ezért,és nem is volt csak hetekig tejem.
2012. jún. 30. 20:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem lett lógós,de más lett a formája. Kicsit szétállnak oldalra,de nem vészes, így is tetszem a férjemnek. Simán felvehetem a bikinimet,még így is!(2 gyerek után) Hála ég,nem kell plasztikáztatnom, ráncos,csíkos sem lett a bőröm(sehol). 34hkm.
2012. jún. 30. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!