Szoptatás után megváltozott a cicitek? Logos lett? Ha igen, mit lehet ellene tenni? 35hkm
Semmit nem változott, 8 hónapig szoptattam, talán kicsit nagyobb, teltebb lett, de nem lóg.
Barátnőmnek terhesség alatt megnőttek a mellei rendesen, 3 hónapig szoptatott. Utánna leeresztettek mint a tejes zacskó, megnyúltak, lógnak.
Most megint terhes, mint két dinnye, szépen felteltek, de már előre fél, hogy fognak szoptatás után kinézni.
Sajnos ez ellen nem igen lehet mit tenni.
Nekem visszaállt eredetibe.5 év szoptatás után(2 gyerek).
Most lassan megint 5 év szoptatás végéhez érek(2 gyerek)hogy milyen lesz a mellem nem tudom,mert 1 éve csak a jobb mellemből szoptatok.a bal már olyan mint régen.A korom is 40-hez közeli azért remélem ekég "rugalmas" vagyok még.
Nem lesz feltétlenül lógós, és nem is függ össze azzal, hogy meddig tudsz szoptatni.
Az enyém hihetetlen módon összement, nincs rá való melltartó! 2 évig szoptattam. Mondjuk eléggé sovány vagyok, ha valahogy tudnék hízni, biztos menne mellre is.
Igen főképp genetika szerintem is, hogy a közte lévő kötőszövet meg a bőr mennyire rugalmas. Sajnos nekem anyumnak is lógós lett, nekem is az bár még a végállapotot nem tudom mert csak 2 hónapja hagytam abba a harmadik babám szoptatását, és állítólag 6 hónap kell míg visszaépül bele a zsír stb. Mondjuk én sokat fogytam is. Nemrég még 78 kiló voltam most meg 64 vagyok.
2 kosárméretet csökkent is a cicim, meg még lóg is...:((
ez van.
Pedig 30 vagyok, szóval idősebbnek se mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!