Kismamák! Hogy birjátok a hőséget? Kivánjátok sz ételt? Ha igen mit? Hány hetesek vagyok?
Figyelt kérdés
Én még csak 15 -hetes terhes vagyok de már most nagyon nehezen viselem a levegőtlenséget és a hőséget .Enni sem igazán csúszik .Csak innék folyton na meg a gyümik :D2012. jún. 30. 19:23
21/22 anonim válasza:
13-as vagyok, arra érettem, hogy fogok még a melegért sírni majd októberben... :)
22/22 A kérdező kommentje:
40-hét nem semmi akkor minden jót neked és a kisbabádnak is csütörtökre,vagy amikorra ..:)
Én ma voltam a piacon és rosszul is lettem ,szeretem a meleget és a jó időt de én ezt tutti nem sirom vissza mert ez már több annál ez kin ..://Még a kutyáink is kivannak szó szerint !
Remélem lesz még levegőőőő !!)
2012. júl. 1. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!