A jósló fájások hány hetes kortól kezdődnek? 30 hetes kismama vagyok
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 17:42
1/5 anonim válasza:
nekem első babával egyáltalán nem volt, másodikkal meg a 32. héttől. Aggódtam is, nehogy korán szüljek, de elakadt, úgyhogy ez mentett csak meg, mert a méhszáj is ki volt nyílva, külső-középső-belső. Némi vajúdás után császár is lett.
2/5 anonim válasza:
Noverem 32 hetes, neki is van mar 1-2 hete joslofajas. Megnyugtatta az orvosa, hogy minden rendben, ez normalis. A 36. hetig kell a magneziumot szednie, megbeszeltek mi a normalis, hany gorcs/kemenyedes egy nap, es a barmi problema van, akkor menjen hozza.
De ilyenkor mar szokott lenni joslo :)
14 hetes kismami :))
3/5 anonim válasza:
nekem kb 3-4 hete kezdődött.egyre erősebbek.39hkm
a keményedés nem jósló fájás amúgy...
4/5 anonim válasza:
Tegnap betöltöttem a 40. hetet, nekem még nem volt :(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat:) a 40 hetes kismamának üzenem,h azt hallottam,nem mindenkinek vannak jóslói. Szép babavárást mindenkinek!:)
2012. júl. 1. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!