Lili0215 kérdése:
11 hetes kismama vagyok, veszélyes lehet a bányatavi
fürdőzés?
A bányatóban tilos fürödni. Különben a terhességedre nincs veszéllyel, de az életedre igen. Komolyan ne menjetek oda légyszives. Meg is halhatsz, ne legyél felelőtlen. Különben is az hideg víz, fel is fázhatsz.
2012. jún. 29. 19:27
Strandra nincs pénzetek... nem kell egyből élményfürdőbe menni. Nálunk is legalább 2 szabadstrand van ami nem fizetős, de lehet benne fürdeni.
Amúgy még nem terhesen se fürdenék bányatóba.....
25+4hkm
2012. jún. 29. 19:28
3/19 A kérdező kommentje:
Csak a szélére akartam beülni, ahol nagyon pici a víz, épp csak hogy hűsöljek. Itthon megőrülünk a melegtől. Ingyenes egyéb strandolási lehetőségről nem tudunk, főleg szabad strandról. De szívesen várom az ötleteket ahova bkv-val el lehet jutni. Az epés megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi, én kérek elnézést, hogy nincs pénzünk strandra. Nem tudom a bányató -amellett, hogy ingyenes- mióta élményfürdő?
4/19 A kérdező kommentje:
Úszni nem tudok és nem is akartam be menni, csak a szélére mennék.
Te agyoniskolázott...
Így szólt a mondatom: " nincs pénzetek strandra, nem kell egyből élményfürdőbe menni"
ERGO, fordítom: nincs pénzetek strandra, de nem kell egyből élményfürdőre gondolni ahova egy egész napos jegy legalább 6e ft. Van más strand is ami biztonságos és pár száz ft.... na remélem sikerült megérteni.
Amúgy meg azt csinálsz amit akarsz.
25+4hkm
2012. jún. 29. 19:37
Ha nem akarsz bemenni jobban, akkor miért lenne veszélyes?
2012. jún. 29. 19:39
7/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok a remek stílusodhoz! Ha bosszant a kérdésem, nem kötelező itt olvasgatni. És ugyan mondj már egy-két helyet, ahol pár száz forintos a strand belépő!!!!! Köszike
8/19 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy veszélyes, mert a tavakba általában minden "földi jó" megtalálható és ki tudja milyen bacik ugrálnának rám... :) Csupán informálódok és mindenkitől elnézést a tudatlanságomért! Kérdésem lényege, hogy merne e más terhes kismama is fürdőzni (vagy inkább ücsörögni) az omszki tóban?
lehet baj, bizony, úgy megbüntet a rendőr, hogy az nem igaz.
ma pl. többször is bemondták, hogy a szentendrei rendőrök kint vannak a tavaknál, aki bemegy, azt büntetik. csak vízisível lehet az omszkira most bemenni.
a bányatavak meg már magánterület, autóval se lehet behajtani egy ideje, csak szabálytalanul...
de mondjuk ha csak lábáztatásra vágysz akkor menjetek le a postásstrandra, attól ha a dunába lógatod a lábad, nem lesz semmi bajod, de combnál mélyebbre tényleg ne menj
2012. jún. 29. 19:52
Ha nincs pénzetek strandra, akkor hogy lesz pénzetek az 50 ezer forintos bírságra? Pont most mondták a híradóban, hogy holnaptól büntetnek.
2012. jún. 29. 19:59
Kapcsolódó kérdések: