Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes kismama vagyok,...

Lili0215 kérdése:

11 hetes kismama vagyok, veszélyes lehet a bányatavi fürdőzés?

Figyelt kérdés
Hétvégére beterveztünk egy kis Omszki tói fürdőzést (strandra nincs pénzünk), szerintetek lehet baj belőle? Szívesen venném a tapasztalatokat, tanácsokat.
2012. jún. 29. 19:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Balaton?
2012. jún. 29. 20:01
 12/19 A kérdező kommentje:
A Balatonra is pénz kell a lejutáshoz. :(
2012. jún. 29. 20:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor áztasd magad a bányatóba, de csak térdig szerintem. Meg tényleg figyeljetek a rendőrökre!
2012. jún. 29. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:

De minden bányatóba tilos a fürdőzés?

Mindegy.

Egyébként a Magyarországi bányatavaknak, és egyéb tavaknak (Balaton, Velencei tó) kiváló a minősége, és nekem már nem egy védőnőm volt (elég sokat költöztünk 2 év alatt, meg a védőnők is váltották egymást) és mindegyik azt mondta hogy ne strandra (pl Palatinusz) menjek, hanem tóra, mert az természetesen tisztul, meg hát nincs tele klórral, ami azért ki tudja csinálni a hüvely flórát, ha nincs hozzá szokva az ember.

Szóval nyugodtan fürdőzz, én is megtettem.Előző terhességemnél is, és a mostaninál is (18 hetes vagyok).1 hete nagyon jókat úszkáltam a Velencei tóban! :)

Jó mulatást.

2012. jún. 29. 20:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, végre egy pozitív vélemény :)
2012. jún. 29. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért egy bányató meg a velencei tó nem egy kaptafa.Én semmilyen "néplavór"ba nem mentem terhesen.Én féltem a fertőzésektől,nem hiányzott egy koraszülés. De bányatóba tuti nem mennék.Nem véletlenül nem szabad.Bár azt nem értem,miért kell büntetni.Aki hülye,viselje a következményeket.
2012. jún. 29. 20:55
 17/19 anonim ***** válasza:
10%

Elolvasva itt a sok 'okos' hozzászólást,hogy végre a kérdésedre válaszoljon valaki:D Nem hinném,hogy bajod lesz tőle.

Szerintem vagy olyan intelligens,hogy magadtól is tudod a bányató veszélyeit,anélkül,hogy osszák az észt mások.A kérdésed amúgy sem erre irányult...

Szóval...én belemennék,megyek is,igaz nem ott lakom ahol te.Orvosom sem tiltotta,bármilyen fürdőzést engedett amíg problémamentes a terhességem és zárt vagyok(kivéve persze termál)Tény,hogy elég sok mindent össze lehetne szedni,ha az ember nem figyel oda kellőképpen egy strandon.De azt hiszem a terhesség nem betegség.

És akinek ez most ellenszenves,nyugodtan le lehet pontozni...

Jó szórakozást neked ebben a hőségben,és vigyázz magatokra,sok folyadék és ne kapj hőgutát.Én a Balcsin töltöm a 7végét.És igen,fürdeni is fogok :D

29hkm

2012. jún. 29. 21:33
 18/19 anonim ***** válasza:
az omszki tó baromi fertőzött pláne ilyen melegben, egyébként sem mennék bányatóba terhesen meg pláne nem, pláne nem ilyen fertőzött be.
2012. jún. 30. 04:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves 17-es! Amit nem lehet (fürdeni bányatóban) azt nem lehet.Pont azért vannak az ellenőrzések,hogy a hülyéket ("majd én tudom,nekem ne mondja meg senki",stbstb) megvédjék maguktól.Örülök,hogy problémamentes a terhességed.Ha majd megszületik a gyermeked,utólag döbbensz rá,mekkora szerencse,hogy időben és egészségesen született. Hidd el,itt már a legtöbben anyák vagyunk,tudjuk mit vesazíthet az ember a felelőtlenségével.De persze mindenkinek a maga döntése.Csak legálisan tegye.
2012. jún. 30. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!