Nekem ami nagyon tetszik az a:Milán,Martin,Márk,Robin,Dominik,Enzo,Szabolcs,Noel,Nátánáél,Áron!
2009. júl. 9. 06:18
25/31 anonim válasza:
Nah meg a Patrik és az Ákos!Utolsó voltam :D
2009. júl. 9. 06:19
26/31 anonim válasza:
Gábor
2009. júl. 9. 09:04
27/31 anonim válasza:
Nekem van egy Vincém.
2009. júl. 9. 09:22
28/31 anonim válasza:
PÉTER, ARNOLD, nekünk ezek jönnek be:)
2009. júl. 9. 10:20
29/31 anonim válasza:
A Máté mostanában nagyon gyakori, de nekünk mégis így fogják hívni a babót. Tetszett még a Zétény, Roland, Bende, Kende, de fontos, hogy a vezetéknévvel együtt is szép legyen!
Nekünk is több lánynevünk volt mint fiú. De akárhányszor végignéztem a fiú utóneveket, nem találtam megfelelőbbet, szebbet... Nem tudom mi lesz, ha a következő is fiú lesz...
2009. júl. 9. 11:00
30/31 A kérdező kommentje:
nalunk Gabor Dominik lesz a picurka.most mar biztos.az tetszik mindkettönknek.apukaja Gabor,divat a 2 utonev nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.