Túlsúlyosan estem teherbe! Mit tehetek, hogy ne legyek nagyon nagy darab?
Pont így van.
Hogy a védőnőm idézzem: a babák kis paraziták :)))
Én 103kg-val estem teherbe. Állandó hányingerrel küszködök,még is feljött 2 héten belül 4kg...sőt,azóta még biztos jött fel 1-2kg.
Nem ilyenkor kell fogyókúrázni,hanem enni,amit megkívánsz.
Én a helyedben elfelejtetném a szénhidrátot, legfőképp a péksütiket - tele van cukorral, viszont nincs bennük semmi vitamint, ásványi anyag. Lehet van benne folsav, de azt beveheted a terhesvitaminnal is. Szénhidrát, azaz tészta, kenyér, rizs, stb üres kalória, helyette egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejterméket. Igyál finom teákat, limonádékat, de ne cukros üdítőt. És sétálj sokat, lehetőleg a friss levegőn, árnyékban és ne a szmogos utcákon.
Sok sikert.
Nah akkor elmesélem,hogy 82 kilóval 155cm-rel estem teherbe,felkaptam még 25 kilót a végére :O
16hetes volt a babám és 78 kiló voltam...most 2 éves és 65 vagyok...egy percet nem fogyóztam vagy sportoltam...
Szerintem kár aggódnod!!!
Én 124kg-al kezdtem!!
Most vagyok 32 hetes és 3kg van rajtam pluszban.
Az a lényeg, hogy úgy állj hozzá, ahogy írod, hogy odafigyelsz!!
Én is sok gyümölcsöt, zöldséget ettem, a fehér kenyeret leváltottam teljeskiörlésűre.
Kevesebb tésztát, csokit, sütit eszek(csak akkor, ha már nagyon megkívánom) este meg már salátákat vagy gyümölcsöt!
Csak szénsavmentes ásványvizet iszom.
Ha odafigyelsz, hogy ne engedj a csábításnak, akkor nem lesz baj! :)
Az biztos, hogy ilyenkor nem szabad éhezni,fogyózni!!
Boldog babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!