Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyosan estem teherbe!...

Túlsúlyosan estem teherbe! Mit tehetek, hogy ne legyek nagyon nagy darab?

Figyelt kérdés
Túlsúlyosan estem teherbe de nem szeretnék "csúnya" kismama lenni a 9.hónapomra..Szerintetek mit tehetek?Azzal nem ártok a babámnak ugye ha nem eszem cukrot és lisztet?Csak húst,zöldséget,gyümölcsöt,méz teljes kiőrlésű péksütemények...Szerintetek ez jó a babámnak is és talán így elkerülendő,hogy nagyon meghízzak?
2012. jún. 30. 12:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Pont így van.

Hogy a védőnőm idézzem: a babák kis paraziták :)))

2012. jún. 30. 12:51
 12/22 A kérdező kommentje:
Ez aranyos!:)Jó lenne ha rólam leenne vagy 20kilót:)))))))))Persze tudom nem fog annyit :)
2012. jún. 30. 12:57
 13/22 anonim ***** válasza:

Én 103kg-val estem teherbe. Állandó hányingerrel küszködök,még is feljött 2 héten belül 4kg...sőt,azóta még biztos jött fel 1-2kg.

Nem ilyenkor kell fogyókúrázni,hanem enni,amit megkívánsz.

2012. jún. 30. 13:37
 14/22 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elfelejtetném a szénhidrátot, legfőképp a péksütiket - tele van cukorral, viszont nincs bennük semmi vitamint, ásványi anyag. Lehet van benne folsav, de azt beveheted a terhesvitaminnal is. Szénhidrát, azaz tészta, kenyér, rizs, stb üres kalória, helyette egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejterméket. Igyál finom teákat, limonádékat, de ne cukros üdítőt. És sétálj sokat, lehetőleg a friss levegőn, árnyékban és ne a szmogos utcákon.

Sok sikert.

2012. jún. 30. 13:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Nah akkor elmesélem,hogy 82 kilóval 155cm-rel estem teherbe,felkaptam még 25 kilót a végére :O

16hetes volt a babám és 78 kiló voltam...most 2 éves és 65 vagyok...egy percet nem fogyóztam vagy sportoltam...

2012. jún. 30. 13:55
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem kár aggódnod!!!

Én 124kg-al kezdtem!!

Most vagyok 32 hetes és 3kg van rajtam pluszban.

Az a lényeg, hogy úgy állj hozzá, ahogy írod, hogy odafigyelsz!!

Én is sok gyümölcsöt, zöldséget ettem, a fehér kenyeret leváltottam teljeskiörlésűre.

Kevesebb tésztát, csokit, sütit eszek(csak akkor, ha már nagyon megkívánom) este meg már salátákat vagy gyümölcsöt!

Csak szénsavmentes ásványvizet iszom.

Ha odafigyelsz, hogy ne engedj a csábításnak, akkor nem lesz baj! :)

Az biztos, hogy ilyenkor nem szabad éhezni,fogyózni!!

Boldog babavárást!!

2012. jún. 30. 13:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerencsés vagyok ilyen téren azt hiszem.4X szültem már,az elsőnél -6 kilót,a másodiknál 5kilót,a harmadiknál 3 kilót,a negyedik most 4 hónapos vele pedik semmit sem híztam,115 kilóról kezdetem és annyival mentem szülni is.A szülésnél ledobtam 10 kilót.Egyiknél sem fogyóztam fogalmam sincs hogy történt még is.Végig aggódtam hogy baja lesz a babámnak,szerencsére egészségesek lettek.Most az ötödikkel 8 hetes vagyok és -2 kilónál tartok.
2012. jún. 30. 14:23
 18/22 A kérdező kommentje:
De örülök nektek lányok!Szuperek vagytok,remélem én is ilyen szerencsés leszek mint ti:)Eszemágában sincs fogyókúrázni csak odafigyelek és ahogy az egyik kedves válaszolóm írta elhagyom az üres kalóriákat!!!És igen, a folsavat pedig úgyis szedem:)Köszönöm mindenkinek...boldog babavárást
2012. jún. 30. 14:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Aki túlsullya kezdni az általában nem hízik sokat,mert van úgymond tartalék.Akik nagyon híznak azok a vékonyak.Én 175 cm vagyok,55 kg-al estem teherbe és 85-el szültem :)
2012. jún. 30. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Na, tökre elkeserített ma anyukám! :( "dicsekedtem" neki, hogy még nem híztam semmit fél idősen, erre közölte velem, hogy "leszel még 95 is". :( Pedig tényleg odafigyelek, és tényleg nem híztam semmit, miért van az, hogy az ember saját anyja nem képes egy kicsit is támogatni a lányát ebben? :'(
2012. jún. 30. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!