Hány darab rúgit vettetek babátoknak? Milyen méretben?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 11:07
2/5 anonim válasza:
5db rugija volt, amit kb 2-3hétig hordtunk 56os méretben. 51cmmel született. (anyu azt mondta, hogy olyan 3hónapos korától +10cm-et rá kell számolni. Most 67cm és a 74est hordjuk.)
3/5 anonim válasza:
nekünk eleinte kellett még az 50-es, mert nagyon vékony volt a lányom. Abból csak 3 db-ot vettem, mert azt csak akkor adtam rá, ha mentünk mondjuk dokihoz, vagy valahova. Aztán jött az 56-os abból már több volt 8 db kb, mert azért akkor már tovább hordta legalább 2 hónapig:) Amiből lehet jobbakat venni az inkább a 68-74-es méret azt már azért tovább hordják, mi azt 6 hónapig hordtuk. Engem az nem zavart, ha lógott rajta kicsit itthon, mert nem divatbemutató, első 4 hónapban a gyereket sem zavarja, mert akkor még annyira nem mozgékony. Ha elmentünk volt pár szebb és jobb darab. nem vennék sokat a kis méretekből.
4/5 anonim válasza:
56-os ruhákkal készültünk 6-8 db body és rugival. De kellett vennünk pár 50-est is(még az is nagyocska volt rá, igaz csak párat vettünk, 3 rugi és 3 bodyt.
5/5 anonim válasza:
10-et 56-osból és 10-et 62-esből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!