Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lázas vagyok terhesség alatt!...

Lázas vagyok terhesség alatt! Mi lenne jó gyógymód?

Figyelt kérdés

32. hétbe léptem bele, és tegnap reggelre belázasodtam. Nem tudom mit kellene tenni, nagyon féltem a picit, a körzeti orvos (faluban lakom és nincs sok lehetőség elkapni egy szülészt) épp szabadságon van. Amit eddig csináltam: citromos tea, jó sok, pihenés hűvös helyen és este megittam egy Aspirin C. és ecetes vizes borogatás.

Kérlek szépen segítsetek, nagyon féltem a picit!

2012. jún. 30. 08:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
TILOS Aspirint szedni,pláne a terhesség első,és 3. harmadában.Nincs valami jó lázcsillapítód?Panadol,Algopyrin?Borogatás,hűtőfürdő,és próbálj meg eljutni ügyeletre!JOBBULÁST!
2012. jún. 30. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia.En 14 hetesen jartam igy,nekem a hazi praktikak bejöttek!Nagyon sok kamilla teat ittam citrommal,nagyon sok hagymat ettem!Lazra en egyszer lezuhanyoztam hideg vizben,mar az elsö utan hasznalt!Fontos hogy fokozatosan engedd hozza a hideg vizet!De ha nem mulik termeszetesen menj dokihoz!Gratula a picurhoz!:)17 hkm
2012. jún. 30. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért olyan nagy bajt nem csinált a kérdező. Az Aspirint azért nem ajánlják a terhesség utolsó harmadában, mert vérzékenységet okozhat, így ha esetleg megindulna a szülés, nagyobb lehet a vérveszteség. De a babának nem lesz tőle baja.

A lázat viszont mindenképp csillapítani kell, mert nagyon nem tesz jót a magzatnak. Első körben paracetamolt tartalmazó gyógyszereket szoktak ajánlani (pl Panadol), ha az nem elég,akkor Algopyrin.

2012. júl. 1. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!