Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lázas vagyok terhesség alatt!...

Lázas vagyok terhesség alatt! Mi lenne jó gyógymód?

Figyelt kérdés

32. hétbe léptem bele, és tegnap reggelre belázasodtam. Nem tudom mit kellene tenni, nagyon féltem a picit, a körzeti orvos (faluban lakom és nincs sok lehetőség elkapni egy szülészt) épp szabadságon van. Amit eddig csináltam: citromos tea, jó sok, pihenés hűvös helyen és este megittam egy Aspirin C. és ecetes vizes borogatás.

Kérlek szépen segítsetek, nagyon féltem a picit!

2012. jún. 30. 08:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ORVOSI ÜGYELET,de sürgősen.Ha nálatok nincs is,a közeli városban tuti van.Mindenképpen orvos kell,mert nagyon veszélyes a láz.Konkrét gyógyszert nem akarok javasolni,mert ártani lehet vele.Tényleg mindenképpen menj orvoshoz,bár már tegnap kellett volna,akkor ugye még nem volt hétvége. :( JOBBULÁST!!!
2012. jún. 30. 08:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Orvos!

Addig sok folyadék, hideg vizes borogatás, és fagyi-a belső lazát nagyon jól leviszi!

2012. jún. 30. 08:41
 3/13 anonim ***** válasza:

"lázat

bocsi

2012. jún. 30. 08:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Az Aspirin C az egyik legrosszabb választás!!

Amit terhesen lehet szedni az az Algopyrin!

Abban van lázcsillapító is!

Azt ne felejtsd el, hogy 38fok fölött kell lázat csillapítani gyógyszeresen, addig nem beszélünk lázról!!

Ha nagyon magas mindenképpen próbálkozz meg a langyos vizes fürdéssel, olyan hideg/langyos vízben, amit még elbírsz viselni, ez szépen leviszi a lázad és sok folyadék!!

Ha nem megy le a lázad mindenképpen orvos!!!

Mennyi a lázad amúgy??

2012. jún. 30. 08:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Ezt a gyógyszert tilos szedni a terhesség utolsó 3 hónapjában. Reménykedj, hogy ne legyen baj.

Csuklóra, bokára vizes borogatás sűrűn cserélve, hidegvizes kar és lábzuhany

2012. jún. 30. 08:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Menj be a kórházba, van ügyeletes orvos a nőgyógyàszati osztályon, kérd ki a tanàcsàt, mit vegyél ne vegyél be!

Nekem annó Panadolt mondott a doki, azt szedhetek ha láz vagy fájdalom csillapítóra lenne szükségem.

2012. jún. 30. 09:27
 7/13 anonim ***** válasza:
2012. jún. 30. 09:41
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat és azt is, hogy az utolsó valaki ennyire rendes.....

Képzeld el, Kárpátaljai vagyok, ukrán, ha így könnyebb, ha veszek is itthoni gyógyszert, nem jelenti azt, hogy feltétlenül beválna. Szülni Fehérgyarmaton fogok, szóval nem olyan egyszerű állandóan szaladnom át a határon. Abban reménykedtem, hogy olyan kismamák fognak válaszolni, segíteni, akik már voltak ilyen helyzetben, de tudod mit, semmi közöd nincs hozzá, hogy honnan kérek tanácsot, Te inkább foglalkozz a kis saját életeddel és hagyd az én problémámat figyelmen kívül, jó?

Örvendtem!

2012. jún. 30. 09:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy hol élsz. Elismerem, a gyógyszer beszerzése nem mindig egyszerű, de olvasni azért biztosan tudsz. Minimum az adatlapot. Ha itt most azt mondják, hogy a mézes csilipaprika fogkrémmel a legjobb, beszeded? Mert tudod itt bármit lehet mondani. Tapasztalat, vagy nem, szakembert kell megkérdezni. Ha nem elérhető, az alatt az idő alatt, amíg ide bepötyögted a kérdésed rákereshettél volna a "terhesség-lázcsillapítás" kérdéskörre és azonnal tudtad volna a választ.
2012. jún. 30. 10:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért nem kell felháborodni azon, hogy valaki nem érti, hogy miért nehéz utánajárni dolgoknak ha már van neted, mint mindenféle hülyeséget bevenni, ez akkor lenne jogos, ha előbb kérdeztél volna és utána veszed be amit bevettél, így csak szimlán felelőtlen vagy.
2012. jún. 30. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!