Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak a terhesség...

Mit csináljak a terhesség alatti aranyérrel, székrekedéssel? Valami gyógymód van rá?

Figyelt kérdés
Nekem napokig nincs székletem,aztán meg nagyon fájdalmas.Már próbáltam szilvalekvárt,meleg tejet,de nem hozza meg.
2010. febr. 23. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyél aszalt szilvát vagy reggel éhgyomorra igyál meg egy pohár / 1 1/2 dl / vizet, de ne legyen hideg. Nem kell, hogy

meleg legyen, vagy langyos, de ne az a csaphideg legyen.

2010. febr. 23. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sem használtak ezek a praktikák. Egyedül a Laevolac vált be. Szerintem próbáld meg,érdemes.

Aranyérre Reparon. Sajna az is volt, szülés után még durvább. Nekem ezt a kórházban javasolták,és tényleg ez volt a legjobb.

2010. febr. 23. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Szilvakompót, kevés híg kávé, sok folyadék... Aranyérre HemoClin - direkt kismamáknak is! kicsit drága, de nagyon higiénikusan használható, és nem káros a babára! Szülés után is nagyon kíméletesen használható! Nekem bevált! :) Kitartás!

Gyömbi [link]

2010. febr. 23. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a teljes kiőrlésű dolgokat javasolnám, valamint a lenmagot (nekem még a kivi vált be).

Ha gyógyszer ellenes vagy, az aranyérre jó a körömvirág balzsam!!! Kb.: 1000ft, minden drogériában lehet kapni, és sok más dologra is jó (pl: égési, horzsolásos sérülések)

2010. febr. 24. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a reggeli banánturmix be szokott válni, illetve a reggeli víz+ aszalt szilva. De legalább 1 hétig kell ezeket enni, hogy teljesen helyreálljon az emésztés és elmúljon az aranyér.
2010. febr. 24. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem napi 1-2 alma, reggel tejeskávé, este pedig langyos tej natúrmüzlivel vált be. Igaz, én is csak teljes kiőrlésű barna kenyeret eszem, biztosan az is sokat segít. Mielőbbi jobbulást!
2010. febr. 24. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!