Mit csináljak a terhesség alatti aranyérrel, székrekedéssel? Valami gyógymód van rá?
Egyél aszalt szilvát vagy reggel éhgyomorra igyál meg egy pohár / 1 1/2 dl / vizet, de ne legyen hideg. Nem kell, hogy
meleg legyen, vagy langyos, de ne az a csaphideg legyen.
Szia!
Nekem sem használtak ezek a praktikák. Egyedül a Laevolac vált be. Szerintem próbáld meg,érdemes.
Aranyérre Reparon. Sajna az is volt, szülés után még durvább. Nekem ezt a kórházban javasolták,és tényleg ez volt a legjobb.
Szilvakompót, kevés híg kávé, sok folyadék... Aranyérre HemoClin - direkt kismamáknak is! kicsit drága, de nagyon higiénikusan használható, és nem káros a babára! Szülés után is nagyon kíméletesen használható! Nekem bevált! :) Kitartás!
Gyömbi [link]
Szia!
Én a teljes kiőrlésű dolgokat javasolnám, valamint a lenmagot (nekem még a kivi vált be).
Ha gyógyszer ellenes vagy, az aranyérre jó a körömvirág balzsam!!! Kb.: 1000ft, minden drogériában lehet kapni, és sok más dologra is jó (pl: égési, horzsolásos sérülések)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!