A has méretéből meg lehet nagyjából tippelni, hogy mekkora lesz a baba? 35hkm
Szerintem egyáltalán nem.
Abból indulok ki, hogy nálam nem értették, miért nem tudom megszülni a lányom, keskeny a csípőm, nem is sokat ment szét, jóformán egy méretes focilabdát hurcoltam. Ennek ellenére a dokim lepődött meg a legjobban a 3870 g-os gyereken.
Volt akinek majdnem 2x akkora volt a hasa, szintén 1. baba, és csak 3300 g lett a bébi.
Most a 2.-nál 34. hétben vagyok, már nagyobb a hasam kicsivel, mint ahogy az előzőt szültem.
Állítólag azért, mert a szalagok, izmok már egyszer kinyúltak, és most könnyebben teszik ezt meg, plusz azért egy kicsivel nagyobbnak mondják a másodikat, de ez persze nem törvényszerű. Szóval kíváncsian várom, mekkora lesz.
Pici hasam volt nagyon.Masokhoz kepest nevetseges volt akikkel a szuloszoban voltak aznap, kerdezgettek is hogy korababa lesz?
Az en babam lett a negy baba kozul a legnagyobb.3980g es 54 cm.
Szulni pedig 60 kiloval mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!