Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A has méretéből meg lehet...

A has méretéből meg lehet nagyjából tippelni, hogy mekkora lesz a baba? 35hkm

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 03:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem.

Abból indulok ki, hogy nálam nem értették, miért nem tudom megszülni a lányom, keskeny a csípőm, nem is sokat ment szét, jóformán egy méretes focilabdát hurcoltam. Ennek ellenére a dokim lepődött meg a legjobban a 3870 g-os gyereken.

Volt akinek majdnem 2x akkora volt a hasa, szintén 1. baba, és csak 3300 g lett a bébi.

Most a 2.-nál 34. hétben vagyok, már nagyobb a hasam kicsivel, mint ahogy az előzőt szültem.

Állítólag azért, mert a szalagok, izmok már egyszer kinyúltak, és most könnyebben teszik ezt meg, plusz azért egy kicsivel nagyobbnak mondják a másodikat, de ez persze nem törvényszerű. Szóval kíváncsian várom, mekkora lesz.

2012. jún. 30. 05:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon pici volt a hasam. Hátulról tök normálisan néztem ki. 53cm és 3.5kg lett a babám. Szerintem azért nem is lehet az ilyet megtippelni, mert függ a te testalkatodtól, a baba pozíciójától és attól hogy hol fekszik.
2012. jún. 30. 05:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem. Harmadik babómmal volt legnagyobb pocakom és ő lett a legkisebb, bő 60 dekával kisebb súllyal született, mint a tesók. A leény viszont akkora volt, hogy kettőnek is elég lett volna. :-)
2012. jún. 30. 08:08
 4/11 anonim ***** válasza:
ex sógornőmnek brutálméretű hasa volt,2730al született akisfia!
2012. jún. 30. 08:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Az a vicces, h azt hinné az ember, h minél nagyobb a hasa, annál nagyobb a baba, ill. fordítva:) Hát nem. Tényleg függ a baba elhelyezkedésétől, attól h mennyi hasizom volt ott előtte(nyilván egy hasizmosabb anyunál nem fognak annyira nyílni a szalagok sem) stb. Úgyhogy én nagy hassal szültem 3800g-at, a barátnőm meg 3700g-al úgy, h kb. fele volt a hasa az enyémnek.....
2012. jún. 30. 08:22
 6/11 anonim ***** válasza:
én teljesen kivoltam akadva multhétig, mert nagyon pici a hasam 34 hetesen és azthittem a baba is kicsi és állandoan azon agyaltam, h ilyen kicsi pociba nem lehet normál méretü a baba. de 2346 kg-ra saccolták, tehát picivel igyis nagyobb mint az átlag...a végére tuti 3.5-4kg között lesz.
2012. jún. 30. 08:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Pici hasam volt nagyon.Masokhoz kepest nevetseges volt akikkel a szuloszoban voltak aznap, kerdezgettek is hogy korababa lesz?

Az en babam lett a negy baba kozul a legnagyobb.3980g es 54 cm.

Szulni pedig 60 kiloval mentem.

2012. jún. 30. 09:13
 8/11 Kissbe ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem attól függ.Ma vagyok 21 hetes,és pár napja van csak pocim,még most se mondják meg,hogy terhes vagyok...Pedig a babám elég nagy az uh szerint:-)Alkattól is függ,meg én elég sokat tornáztam hasra is előtte.
2012. okt. 4. 12:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, hogy te is válaszoltál! Azóta már 8 hetes a kislányom :)! Nekem elég nagy pocim volt, azt hittem, hogy nagy baba lesz, az ultrahang alapján kiszámoltam, hogy kb. mennyi lesz a születési súlya, ha 40. héten érkezik, 3600 g-ra tippeltem volna, mert a doki nem mondta meg, végül 40+3 naposan érkezett meg 3230 g-mal. Szóval tényleg nem a has méretétől függ, most már tudom :)! Meg az uh is tévedhet. Mert kétlem, hogy 1 hónap alatt csak 400 g-mot hízott volna, mert a 36. heti uh-n 2800 g-nak mondták őt. Neked boldog babavárást. Kislány vagy kisfiú lesz?
2012. okt. 4. 16:39
 10/11 Kissbe ***** válasza:
Gratulálok!Nekem kis herceg lesz:-)Nem zökkenő mentes a terhesség,állandóan feküdnöm kell,de szépen fejlődik a babám!A szülés milyen volt neked?Sok boldogságot a picihez!
2012. okt. 7. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!