Szerintetek meddig bírom még?
Figyelt kérdés
Ma voltam uh-n a méhlepényem III.fokban érett,a baba már befordult!38 hetes vagyok ma!2012. jún. 29. 18:25
1/3 anonim válasza:
Sajnos ez kiszámíthatatlan! Lehet 1-2 nap, lehet egy hét is!
39 hkm
2/3 anonim válasza:
ez változó.mindenki más.én is 38 hetesen mentem uh-ra és nst-re de nem mutatott semmit.haza jöttem szépen leültem és elfolyt a magzatvizem :)
3/3 anonim válasza:
Én ma töltöm a 40. hetet, minden ok a babával, még mindig zárt a méhszájam, bár rövid és felpuhult, jóslóm egy sincs.....Ma beszéltük meg, mikor indítjuk, azért hétfőn a mai után ismét nst és uh/flowmetria....A buksija be van ékelődve már 2 hete...Ez mindenkinél változó.
40 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!