Októberben szülő kismamik! Hogy vagytok? Mekkora már a pocitok? Sokat híztatok? Miket vettetek már meg?
Szia!
Október 8-ra vagyunk kiírva, aztán meglátjuk :)
Pocim mekkora? Nos néha nagynak érzem, majd meglátok itt egy két képet és rájövök, hogy pont jó :)
A szoba készen van, ki van festve, kiságy összerakva matraccal, babakocsi is megvan. Ruhák (nagymamák jóvoltából ) folyamatosan gyűlnek. Van pihenőszék, játszószőnyeg, fülhőmérő, orrszívó, textilpelusok, szoptatós párna, nekem fotel és lábtartó... azt hiszem ennyi :)
Még van egy pár dolog ami beszerzésre vár, de jól állunk így is. Mondjuk nem bánom, tudtam hogy a legvégén aug., szept. nagy pocakkal semmi kedvem nem lesz vásárolgatni. Szeptemberig megveszünk mindent.
Semmit nem híztam még, kevesebb vagyok 3 kilóval mint a terhesség elött. Jövőhéten megyünk 4D-re , alig várom :)
Itt vagyunk mi :
25+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!