Kismamák,20-40 hét közöttiek, hány kilóról indultatok (hány centik vagytok) és mennyit szedtetek fel eddig?
35 hetes vagyok és 165 cm, 52kg-ról indultam, most tartok 69 kg-nál.
Mindenkinek boldog babavárást
178 cm vagyok 56ról indultam, első trimeszterben annyit hánytam, hogy 3 kg lement, aztán most a 37. héten járunk és 63 kg vagyok.
mielőtt megint leszólnának , hogy anorexiás vagyok, genetikailag vagyok ilyen öcsémék magasabbak ,mint én és ők is vékony testalkatúak,
boldog babavárást mindenkinek
Utolsó, ne vedd fix-re,de legyen úgy!! :-)
Már megszültem. 160 cm vagyok.
Lányomnál 62 kg-ról kezdtem, 10 kg-ot híztam a végére, 7 lement a szüléssel, 3 héttel szülés után 60 kg voltam, víz is volt rendesen, meg kezdeti drukk, a szopi mindent vitt, stb.
64 kg-mal kezdtem a második terhességemet ikrekkel, 13 kg lett a plussz a végére, szüléskor lement 10-11. De most nem vitt a szopi mindent, pedig 17 hós korukig szopiztak a fiúk rendesen, sőt még jött is fel, sajnos. És csak fogyival sikerült a jelenlegi 58 kgot is elérni.
Ja és 21 hónap van a lányom és az ikrek között.
177/68 voltam, most 74
34 h ikres km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!