Kismamák,20-40 hét közöttiek, hány kilóról indultatok (hány centik vagytok) és mennyit szedtetek fel eddig?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 18:55
31/35 anonim válasza:
13 és 24-es. :-) Azt nem írtad hogy diétáztál, azt hittem magától ment le és most is úgy lesz szerinted. Azért írtam hogy én is azt hittem, mert az elsőnél úgy volt, de az ikrek után nekem is diétával ment le eddig 14. :-)
32/35 anonim válasza:
Én is megszültem.
185cm magas vagyok és 88kg lettem terhes. 110kg mentem szülni, és mikor hazajöttünk, 94kg voltam.16kg lement rengeteg víz volt és a babóm is 4140gramm volt.
Aztán a szoptatás alatt nem fogytam tovább sőt a 25hónap szopi alatt 10kg még vissza is jött(( makacsul rajtam akar maradni....
33/35 anonim válasza:
Szia!
Én is megszültem már.170cm,88kg-val kezdtem a terhességemet,108,5!!kilóval mentem szülni.Iszonyatosan sok víz lement rólam,és rengeteg volt a magzatvíz is.14 kiló ment le szülést követő 2-3 héten.Most ismét várandós vagyok,98 kilóval kezdtem,most vagyok 15 hetes és 95 kiló.
34/35 anonim válasza:
Kedves Kérdező! 2. vagyok,kérdésedre az utolsó 7 hétben kezdtem vizesedni,persze erre még rájött a végén plusz 1 hét még,mert 41+2 napra lett meg a babám. Az nem jó ha vizesedsz,jujj remélem neked nem lesz durva,nekem az nagyon rossz volt,a legrosszabb a terhességem alatt.. :S
35/35 A kérdező kommentje:
nem vizesedem szerencsére!
örülök, hogy "túl vagy rajta".
látom mindenki szépen gyarapodott/lefogyott/megszült vagy még babát vár:)
remélem bírjátok ezt a meleget is:))
2012. júl. 3. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!